Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jag tackade nej till Paradise Hotel – för jag är inte dum i huvudet

Madeleine Walderhaug​ reflekterar över Paradise Hotel.
1 av 3

Madeleine Walderhaug​ reflekterar över Paradise Hotel.

Privat/Skärmdump från TV3 Play/Skärmdump från TV3 Play

2 av 3

Skärmdump från TV3 Play

Madeleine Walderhaug.
3 av 3

Madeleine Walderhaug.

Privat

Debatt | 07/09/2017 16:51

Madeleine Walderhaug​: "Jag är ingen elak person, men jag tror inte deltagarna blev uttagna till programmet på grund av sin höga intelligens."

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Nyligenstartade höstsäsongen av Paradise Hotel, och i samma veva kom dettill kännedom att Nordkorea provsprängt en vätebomb. Coincidence?I think not! 

Frånen undergång till en annan, från en sorts bomber till en annan. Underveckan fick jag ett argt meddelande på Twitter från en tjej som varupprörd över att jag i mina tweets framställde deltagarna iParadise Hotel som korkade. 

Jag är absolut ingen elak person,iallafall inte så ofta som jag hade önskat, men jag tror faktisktinte deltagarna blev uttagna till programmet på grund av sin högaintelligens. 

Så långt kan vi väl alla vara överens? Så med andraord var det inte särskilt svårt att få deltagarna att verkakorkade när de gjort hela grundjobbet själva.

Minväninna frågade mig vem av killarna jag helst skulle vilja liggamed. Mitt svar blev spontant först "allihopa", eftersom jag ärextremt desperat. 

Men efter närmre funderingar kanske svaret "ingen" passar bättre, mest eftersom jag inte vill ligga med en kille somhar fastare bröst än vad jag själv har. 

Eller för att allapåminner om vilket odrägligt killgäng som helst på valfrinattklubb i Sverige. Och som man så många gånger drömt om att spetsa sin stilettklack med. Helst ideras huvuden, eftersom det inte finns något där som inte redan ärskadat.

Förraåret fick jag ett mail från produktionsbolaget om att de ville hamed mig i serien, de tyckte att "jag hade passat in". Vad exaktär det jag har utstrålat? Och vad exakt skulle min roll vara?Antagligen gammelfarmorn som försöker få deltagarna att klä påsig eftersom de kan bli förkylda.

Menatt vara med i Paradise Hotel behöver inte vara dåligt. Har dutillräckligt med tur kan du hitta din drömprins, överbevisa din tyska svärmor att det är lika bra att vara med i Slitz som iVetenskapens Värld, samt bli hertiginna av Värmland. Inga namnnämnda.

Vemvinner hela kalaset då? Ingen aning, men en sak är säker: hade DanEliasson varit med hade han definitivt vunnit. Den karln hade julyckats hålla sig kvar oavsett vilken skit han än sysslat med. Detär bara han som kommer överleva Nordkoreas attack.

Ochvem hade inte velat se Herr Eliasson i string-bikini? Han har juredan blivit ertappad med byxorna nere flera gånger.

Iårets säsong medverkar hela sju skåningar, men bara två ryssar, vilketgör mig som Malmöbo extra stolt (kanske inte jättestolt, men detär kul vi får visa upp en positiv sida).

Såjag tror snarare skåningen kommer än ryssen. Men i Paradise Hotelkommer ju alla. 

Madeleine Walderhaug

Tittar du på Paradise Hotel?