Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundells pappa: Mamman ljuger – det här är min berättelse

- 24/10/2017, 12:02 -
Thomas Aarö, Joakim Lundells pappa, svarar på Joakims mammas debattext.
1 av 2

Thomas Aarö, Joakim Lundells pappa, svarar på Joakims mammas debattext.

Privat/Faksimil Nyheter24

Thomas Aarö.
2 av 2

Thomas Aarö.

Privat

Thomas Aarö: "Jag tycker det är synd att hon kan skriva så mycket lögner om både Joakim och mig."

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Hej. Jag är Joakim Lundells pappa. Jag vill bara säga att det är väldigt mycket osanning i Annika Bergs text om mig.

Annika fick vårdnaden av Joakim på grund av att vi inte var ihop eller bodde ihop. Så var det på den tiden. 

Jag hälsade på Joakim och Annika på Motala BB när Joakim var nyfödd. Jag reste sen till Australien när Joakim var en månad gammal. 

Jag har inte misshandlat henne som hon hävdar, och var inte tvungen att smita utomlands. När jag var hemma igen efter sex månader försökte jag ha en regelbunden kontakt med Joakim och Annika. 

Vi träffades en del gånger hos henne och Joakim var med mig hem över en helg. Men efter ett tag så började hon komma med ursäkter varje gång vi hade bestämt att jag skulle träffa Jocke. 

Jag var busschaufför på den tiden, och det var så många gånger hon ändrade sig i sista minuten. Jag tröttnade till slut då det inte gick att ha en vettig kontakt. 

Sedan förbjöd Annika socialen att kontakta mig när Jocke blev omhändertagen. Jag fick inte veta fören efter flera år att Jocke var fosterhemsplacerad, på grund av att jag såg på inbetalningskorten från försäkringskassan att det stod Ödeshög kommun. 

Jag kontaktade då dem och fick veta att han varit fosterhemsplacerad i flera år. Då såg jag till att jag fick börja träffa Jocke igen. 

Annika motarbetade hela tiden att jag skulle få träffa Joakim men jag hade hela tiden en bra kontakt med fosterhemsfamiljen så vi ordnade så jag kunde träffa honom iallafall (allt detta finns väldigt mycket bevis på i utdragen från socialen).

Han var hemma hos oss under flera år på helger och följde även med på semestrar till Öland flera gånger och Danmark, bland annat.

Jag tycker det är synd att hon kan skriva så mycket lögner om både Joakim och mig som ni publicerar utan att kolla fakta. 

Thomas Aarö, Joakim Lundells pappa

Läs Joakim Lundells mammas text här: Joakim Lundells mamma: Det här är min berättelse

TV: Här är vad som hänt mellan Joakim Lundell och hans mamma