Tove Evensen reagerar på folk som hävdar att det skulle vara fel att bada tillsammans med sina barn.
1 av 3
Tove Evensen reagerar på folk som hävdar att det skulle vara fel att bada tillsammans med sina barn. - Foto: Privat/Scanpix
2 av 3
- Foto: COPYRIGHT SCANPIX SWEDEN / HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Tove Evensen.
3 av 3
Tove Evensen. - Foto: Privat

Nej, jag är inte pedofil för att jag badar med mitt barn

Tove Evensen: "I föräldragruppen hävdar alltså folk att det skulle vara pedofili att bada med sina barn. Hur sjukt är inte det?"


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Tove Evensen är 22 år.och hemmamamma. 

Läs hennes blogg här.

Alltså, jag blir så jävla förbannad... Jag ska ta det från början. 

Det var en mamma som skrev i en föräldragrupp, en väldigt stor grupp: "Vad tycker ni om att man badar med sina barn?".

Det flesta tyckte ju såklart att det var helt normalt, inget fel i det. Man badar liksom med sitt barn. Det är kul! 

Men så fanns också självklart helt vansinniga människor som skrev att det var äckligt. "Varför vill man bada NAKEN med sitt barn?".

Vi pratar alltså från 0-5 år, och vissa gick till och med så långt att de påstod att var pedofili. 

Alltså ursäkta mig...? Pedofili!?! Fy fan vad lågt att ens skriva så. Det var så vidrigt att läsa att vissa människor faktiskt tycker det? Alltså föräldrar, med egna barn, som tycker det? 

Jag hoppades ju såklart att de bara drev, inte för att det var roligt överhuvudtaget, men för att skapa drama. Men nej, dessa människor var 100 procent seriösa. Jag upprepar: PEDOFILI att BADA med sitt barn... NAKEN.

Alltså nej. Jag blev så jäkla arg, och det blev självklart flera andra i gruppen också. Jag var tvungen att lämna en kommentar i tråden, som flera andra också gjort: 

"Alltså ni som inte tycker att det är okej... Ni vet att det är NI som sexualiserar situationen och INTE barnen va? Det är i mina ögon NI som gör fel. Och att kalla någon för pedofil för att de badar med sina barn, det är bara jävligt vidrigt".

Och det är sant. Det är ju dem som sexualiserar situationen? Barnen tycker ju inte att det är äckligt eller snuskigt! De får liksom bada och LEKA med sina föräldrar i badkaret/duschen. Barnen ÄLSKAR det. 

De stirrar inte på dina bröst, på pappas snopp, eller något sånt. Eller jo, det gör de antagligen. Men de ser inget konstigt i det! De bryr sig inte. De leker, för i helvete! 

Öppna era ögon, hur kan ni inte skämmas över att jämföra detta med pedofili? Det är så fruktansvärt kränkande mot de barn som faktiskt varit utsatta för pedofili. 

Och så sitter vuxna människor och tycker att det är samma sak. Ni äcklar mig, ni äcklar nog fler än bara mig. Vi är så många som badar med våra barn för att det är fantastiskt. 

Som förälder blir man lycklig av att se sitt barn lyckligt, och om det innebär att jag så ska sitta i badkaret i flera timmar, NAKEN, med mitt barn, då kommer jag göra det. 

Så länge mitt barn vill bada med mig, så kommer jag bada med henne. Med glädje. 

Jag skäms över att det sitter folk och dömer mig och andra föräldrar för att de badar nakna med sina barn. Jag kan bara inte förstå eller se felet i det. 

Det finns inget mer naturligt än att vara naken. Som någon annan skrev, och jag citerar "Då skulle det ju vara pedofili att byta blöja, klä av och på barnen, ligga hud mot hud och sova med dem också". Och vi alla hör ju hur sjukt det låter. 

Jag uppmuntrar ALLA föräldrar att bada hur mycket ni vill med era barn. Och när en människa säger att vi är pedofiler, då ska vi fan bada mer! Och ni som ser oss som pedofiler; LÄS PÅ FÖR FAN.

Tove Evensen 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.