Jimmie Åkesson, partiledare Sverigedemokraterna, bortvänd
Sara Loery menar att Sverigedemokraterna är ett enfrågeparti som vill upprätthålla ett globalt förtryck. - Foto: Privat/TT

Sara Loery (LUF): Nej till Sverigedemokraterna – ja till frihet!

Sara Ali (LUF): "Att SD är ett av Sveriges största partier i riksdagen och växer för varje år, är otroligt oroande. Det är ett hot mot den globala friheten."


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Sexism, rasism och ännu fler skandaler. Detta är det enklaste sättet att sammanfatta Sverigedemokraterna, ett parti där medlemmarna håller ihop i alla väder, och växer starkare efter varje skandal. 

Sverigedemokraterna med Jimmie Åkesson i spetsen är ett enfrågeparti som aktivt bedriver en enda fråga, vilket är invandring. Deras mål är att minska invandringen med drygt 99 procent och samtidigt tvinga människor att leva under förtryck. Idag är SD ett utav Sveriges största partier i riksdagen och de växer för varje år. 

Detta är otroligt oroande och ett hot mot den globala friheten. Vilket är precis det Sverige inte står för, att begränsa friheten för individen. 

Jag är för fri invandring eftersom att jag är för frihet. Jag är för att varje människa som bor på vår planet, någon gång i sitt liv ska få chansen att leva under frihet.  Jag är för fri invandring eftersom att jag är för människan och människans rätt att få leva. Jag är för fri invandring eftersom ingen människa ska behöva leva under förtryck. 

Detta är allting SD inte står för, frihet. SD vill upprätthålla ett globalt förtryck där människor som bor under förfärliga omständigheter inte ska få söka sig till ett land där deras frihet ges tillbaka. 

Det är dags att ta vara på friheten. Nu.

Sara Ali,
Student och medlem i LUF 

Luf
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.