Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ungsvenskarna: "Prioritera svenska medborgare"

- 28/08/2018, 16:50 -
Den 9 september hålls det val i Sverige.

Haroon Bayani från Ungsvenskarna i en replik till SSU (27/8-2018)

Fredrik Sandberg TT / Nyheter24 / Ungsvenskarna

Ungsvenskarna: "Löfven gick ut så sent som igår och slog sig för bröstet för ett fortsatt mångkulturellt samhälle. Faktum är att mångkulturalismen är ett haveri utan dess like"

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Denna debattartikel är en replik till Linus Glanzelius (SSU) artikel "Därför borde du som överväger SD rösta på S!" (27/8-2018).

Att ni påstår att vi står för splittring och raljerar över våra medlemmar är rätt pinsamt egentligen. Det är tydligt att ni är desperata men jag ska förklara för dig varför du har fel Linus så att du förhoppningsvis kommer till oss så småningom.

Löfven gick ut så sent som igår och slog sig för bröstet för ett fortsatt mångkulturellt samhälle. Faktum är att mångkulturalismen är ett haveri utan dess like. I inget västerländskt land har det fungerat utan det har bara ökat segregering, orättvisor i samhället och brottsincidensen för våldtäkt och andra våldsbrott.

Vi förespråkar ett mer kulturellt homogent samhälle där alla känner sig inkluderade och vill bidra till samhället. Ett samhälle som kännetecknas av tillit och trygghet. 

Dessutom har vi evidensen på vår sida (1) som visar att mångkulturalism urholkar välfärden och sociala tilliten i samhället. Med andra ord så är det ert drömsamhälle som skapar dessa enorma klyftor och splittringar.

Vidare menar vi att det är fullt rimligt att svenska arbetare ska behålla mer av sin lön och därmed eftersträvar vi skattesänkningar för samtliga arbetare som slår jämt över alla inkomstgrupper. Detta skulle gynna arbetarna på Volvo såväl som undersköterskor på Sahlgrenska sjukhuset. 

Sedan att det även skulle öka totala skatteintäkten är något som ni inte verkar förstå, fastän det var just det som skedde under regeringen Persson.

Vi Sverigedemokrater har varit konsekventa med att dels vilja utvisa kriminella med utländskt medborgarskap men även ta krafttag mot inhemska kriminella. Att ni har börjat anamma vår politik på området är givetvis positivt men du tycks inte riktigt förstå problemen. 

Faktum är att många invandrartäta förorter har helt och hållet ignorerats av er. Ni har accepterat att tungt kriminella ungdomar inte får åtalas, ni har blundat för våldsbejakande islamismen som breder ut sig i dessa områden (och i ert parti). 

Förstår du inte att tusentals ungdomar inte respekterar varken staten eller sin familj, utan ser kriminalitet som sin enda utväg. Dessa individer behöver tas med hårdhandskarna innan det fortlöper alltför långt.

Och det är bra att du tar upp tjejers rätt till sin egen kropp. För er verkar det inte gälla muslimska tjejer. Som år efter år utsätts för förtryck av sina samhällen och tvingas gifta sig med personer de absolut inte vill gifta sig med. 

Dessa kvinnor har utsätts för våld och ibland till och med mördats. Vi Sverigedemokrater accepterar inte sådana främmande kulturinslag i vårt samhälle utan vill räcka ut en hand till dessa utsatta tjejer men samtidigt straffa de som begår hedersvåldet.

Vidare har vi varit konsekventa med att massinvandring kommer leda till rejält ökad incidens av våldtäkter. Även detta vill ni nonchalera och förbise tragiskt nog.

Vakna upp Linus och inse att allt fler ser verkligheten för vad den är. Och röstar på oss.

Haroon Bayani,
Ungsvenskarna SDU