Brynas IF - Nyheter, artiklar, reportage och video

8 Feb 2010, 22:37
Legendaren gav styrkebesked inför OS-premiären när Modo krossade Brynäs med 4-1.
28 Jan 2010, 22:58
Brynäs vann med klara 4-1 över krisdrabbade Timrå.
26 Jan 2010, 22:55
Det var en match där båda lagen hade chans att ta in på den viktiga fjärdeplatsen. Båda lagen tappade poäng och fick se sig som förlorare i en match där Luleå och Brynäs sövde publiken i 53 minuter innan det blev fullt ös matchens sista sju minuter.- Det känns ju som en förlust det här, säger Brynäs Jonathan Granström trots 4-3-seger efter sudden.
25 Jan 2010, 20:19
Calle Järnkrok har skrivit på sitt första elitseriekontrakt.
23 Jan 2010, 22:36
Brynäs förlorade skotten med 17-30 hemma mot Djurgården. Men trots stockholmarnas övertag så var det Gävlelaget som vann matchen med övertygande 4-1.
18 Jan 2010, 13:07
Hjärnskakning stoppar Bertilsson.
14 Jan 2010, 22:39
Alexander Sundström fixade tre poäng åt Brynäs mot Södertälje, som nu är fortsatt fast i botten.
12 Jan 2010, 22:57
Jacob Markström var återigen tillbaka mellan stolparna efter att ha kommit hem ifrån J-VM. Han var en stor anledning till att laget kunde ta sin första seger i Scandinavium på fyra år, då man under tisdagskvällen vann med 1-3 efter bland annat två mål av Eero Somervuori.
4 Jan 2010, 23:01
Markströms ersättare, Eddie Läck, stängde igen och räddade 32 av 34 skott då Modo besegrades med 3-2.
2 Jan 2010, 19:28
Två vunna poäng. Men framförallt en tappad. HV71 hade kopplat greppet om Brynäs och hade 3-0 inför tredje perioden. När ordinarie tid var över hade Brynäs hämtat upp, men fick till slut ge sig i förlängningen.– Det är alldeles för dåligt att tappa det här, sade segerskytten Martin Thörnberg kritiskt.
2 Jan 2010, 17:49
Som om Brynäs backkris inte var tillräckligt stor. I matchen mot HV71 fick Jörgen Sundqvist en skridsko i ansiktet – och tvingades uppsöka sjukhus.
22 Dec 2009, 17:54
Det råder backkris i Brynäs. Och på tisdagen kom nästa smäll: Lars Jonsson missar förmodligen resten av säsongen.
19 Dec 2009, 04:30
Brynäs söker förstärkning på backsidan - Blake Cosgrove, 23, tränar med laget.
10 Dec 2009, 19:02
Jacob Markström fick uppsöka sjukhus efter skott på nyckelbenet under uppvärmningen.