elitserien - Nyheter, artiklar, reportage och video

12 Dec 2009, 19:04
Färjestad kommer inte undan HV71:s stora övertag på klubben den här säsongen. Fortsatt förnedrande siffror för smålänningarna... men den här gången gjorde iallafall Färjestad mål.
12 Dec 2009, 14:11
Anger flyr till Schweiz efter misslyckandet i Timrå.
12 Dec 2009, 13:47
Luleåtränaren, Roger Rönnberg, försvarar sin målvakt efter misstaget mot Timrå senast.
11 Dec 2009, 14:33
Modos Peter Forsberg fick lämna isen efter en sammanstötning under gårdagens match mot Frölunda. Han räknar med vila till efter jul.
11 Dec 2009, 12:39
Det ser mörkt ut för Djurgårdens NHL-meriterade forward Mathias Tjärnqvist. ”Den här säsongen känns körd”, säger landslagsmannen.
11 Dec 2009, 01:07
Per Albrandt fixade poäng med 17 sekunder kvar att spela.
11 Dec 2009, 00:37
Djurgården körde totalt över skånelaget och vann med 5-1.
10 Dec 2009, 23:47
Forsberg skadade sig på nytt efter bara tio minuter. Men Modo lyckades, trots stjärnveteranens frånvaro, vända ett tvåmålsunderläge till poäng mot Frölunda.
10 Dec 2009, 23:28
Skellefteå kan inte besegra Färjestad. I kväll kom nionde raka förlusten efter 3-2 i Karlstad.
10 Dec 2009, 21:23
Peter Forsbergs comeback varade i en halv period. Sedan åkte han på en tackling och tvingades lämna isen.
10 Dec 2009, 19:02
Jacob Markström fick uppsöka sjukhus efter skott på nyckelbenet under uppvärmningen.
10 Dec 2009, 17:38
Ryska klubben Salavat Julajev har lagt ett bud på 16 miljoner.
10 Dec 2009, 16:11
Sex förluster på de nio senaste bortamatcherna.
10 Dec 2009, 14:20
Gör minicomeback mot Frölunda.
10 Dec 2009, 12:15
Brynäs succémålvakt Jacob Markström, kandidat två till att bli Årets rookie, kan försvinna till Florida efter säsongen.
9 Dec 2009, 19:01
Södertäljes Daniel Josefsson kommer att göra landslagsdebut i Channel One Cup då han ersätter Timrås Sebastian Erixon.
9 Dec 2009, 13:26
I morgon väntar tuff match hemma mot Frölunda. Men frågan är om det blir med eller utan "Foppa".
9 Dec 2009, 12:35
Arto Laatikainen, 29, klev av under matchen i går kväll mot Linköping. Han befaras nu bli borta från spel före jul.
8 Dec 2009, 23:44
Tungt besked för Brynäs: Kokko borta resten av året.
8 Dec 2009, 23:31
Luleå tappade en 2-0-ledning till 2-2 och förlorade efter förlängning mot Frölunda. Förlusten skylldes helt och hållet på domartrion. De pallade inte för hemmatrycket, hävdar Karl Fabricius, 27.