Portugal - Nyheter, artiklar, reportage och video

21 Jun 2012, 22:38
Real Madrid-spelaren gjorde matchens enda mål och slog ut Tjeckien. Något som gjorde Portugal-profilen Fredrik Söderström nöjd: "Man är ju halvportugis så det gör mig glad."
21 Jun 2012, 20:29
Portugiserna vann med 1-0 efter ett nickmål av Cristiano Ronaldo. Så här var matchen minut för minut.
21 Jun 2012, 16:11
Nu när Cristiano Ronaldo har hittat EM-formen tror Fredrik Söderström på en enkel match för Portugal mot Tjeckien.
21 Jun 2012, 15:10
Mittfältsstjärnan Tomas Rosicky är skadad och finns inte med i Tjeckiens startelva.
18 Jun 2012, 12:49
Cristiano Ronaldo hyllade sin son efter sina avgörande mål mot Holland i 2–1-vinsten.
17 Jun 2012, 23:10
Ronaldos måljubel, tyska tevepuckshögen och danskar som deppar ihop. Söndagskvällen hade det mesta.
17 Jun 2012, 22:35
Med sina två första mål slog Ronaldo och hans Portugal ut en av EM:s största förhandsfavoriter Holland ur slutspelet.
17 Jun 2012, 17:56
Han kanske hade fel om det sensationella avgörandet i grupp A - men nu får Zlatan en ny chans till zuccé.
17 Jun 2012, 17:10
När den orangea EM-festen riskerar att ta slut sätter holländarna hoppet till Bundesligas skyttekung.
17 Jun 2012, 13:54
Arjen Robben skyller Hollands förluster på att det finns för många egon i truppen.
17 Jun 2012, 13:38
Portugals mittfältsstjärna Nani om söndagens måstematch. "Vi måste ta kontroll över matchen direkt".
14 Jun 2012, 08:21
Nicklas Bendtner stod för en kalsongkupp mot Portugal och gjorde reklam för ett spelbolag. Men enligt honom själv var det ett par turkalsonger som han "fått av en vän".
13 Jun 2012, 23:06
Tyskland står nu med ena benet i kvartsfinal efter två mål av Mario Gomez mot Holland. Samtidigt är grupp B ett riktigt getingbo efter Portugals vinst mot Danmark. Inför sista omgången kan alla lag gå vidare.
13 Jun 2012, 20:16
När Danmarks anfallsstjärna Nicklas Bendtner nickade in 2-2 var det hans sjätte mål på fem möten mot Portugal. Men kvällens två fullträffar räckte inte till seger.
13 Jun 2012, 17:29
Portugal tog ledningen med 2-0 men Danmarks Nicklas Bendtner både reducerade och kvitterade. Då klev inhopparen Silvestre Varela fram och avgjorde i den 87:e minuten. Läs allt om matchen här.
13 Jun 2012, 17:15
Ronaldo är hela Portugals hopp - men han går knappt att prata med när hans lag förlorar.
13 Jun 2012, 15:07
Med nio år i Portugal vet den förre Porto-stjärnan Fredrik Söderström vad han pratar om. Cristiano Ronaldo är nyckeln till seger.
13 Jun 2012, 12:30
Manchester United-stjärnan har respekt för dagens motståndare.
13 Jun 2012, 10:17
När Danmark möter Portugal i sin andra match i EM når anfallsstjärnan Nicklas Bendtner en milstolpe.
13 Jun 2012, 08:52
Förbundskaptenen Morten Olsen slipper oroa sig för positionen mellan stolparna.