ANNONS: Innehåll i samarbete med Viaplay
Mest streamade filmerna i maj 2019
Hittar du din nya favorit?

Här är de 15 mest streamade filmerna i maj - hittar du din favorit? 

Dessa filmer var de som streamades mest på Viaplay under maj månad. Och det är ju ett ganska säkert tecken på att de är sevärda!


För att signa upp dig på Viaplay och streama både filmer och serier kan du klicka här. Du får prova två veckor fritt och tjänsten kostar sedan 109 kronor/månad.

1. Jurassic World: Fallen Kingdom

Den mest streamade filmen! Efter att dinosaurieparken på Isla Nublar stängt igen lever dinosaurierna kvar på ön, som nu hotas av en vulkan. Åsikterna om dinosauriernas framtid går isär, men Owen och Claire ger sig av till ön för att rädda de sista kvarlevande dinosaurierna. Filmen finns på Viaplay här.

2. Tomb Raider

En annan favorit är filmen om Lara Croft, spelad av svenska stjärnan Alicia Vikander. Lara är dotter till en äventyrare som försvunnit spårlöst många år tidigare. Hon ger sig ut på jakt efter fadern, vars sista kända destination var en mytisk ö utanför Japans kust. På Viaplay kan du se filmen.

3. Avengers: Infinity War

Hur mycket har man inte hört folk prata om denna film? Alla superhjältarna från Marvels universum slår sina påsar ihop för att rädda universum från det största hotet hittills. Streama filmen på Viaplay.

4. The Commuter

Före detta polisen Michael sitter på tåget hem när en okänd kvinna ger honom ett erbjudande: att mot belöning hitta en specifik person ombord. Lyckas han inte väntar grava konsekvenser, och plötsligt är han indragen i en livsfarlig kamp mot klockan. Se kriminalthrillern på Viaplay.

5. Sicario 2: Soldado

Efter en självmordsbombning i en mataffär i Kansas undersöker agenten Matt Graver kopplingar till mexikanska drogkarteller, som misstänks ha smugglat terroristerna över gränsen till USA. Se den populära filmen på Viaplay.

6. Overboard

När den odrägliga miljonären Leo faller överbord på sin yacht och förlorar minnet ser en sparkad anställd som han behandlat illa sin chans. Hon lurar honom att han är hennes man, och för första gången i livet tvingas han arbeta. Se komedin på Viaplay.

7. Mamma Mia! Here We Go Again

Att denna ligger på topplistan är inte så förvånande – vem älskar inte Abba? I uppföljaren till Mamma Mia återvänder vi till den grekiska övärlden där en gravid Sophie ska öppna mamma Donnas hotell på nytt. Streama filmen på Viaplay.

8. Forever My Girl

 Liam Page, en framgångsrik countryartist, återvänder till sin hemstad efter att en av hans vänner dött i en olycka. Kvar i den lilla staden i Louisiana är Josie, som han åtta år tidigare lämnade vid altaret. Spana in den på Viaplay här.

9. Ufo

Collegestudenten Derek är övertygad om att han som liten såg ett ufo. Tillsammans med sin flickvän och sin matematikprofessor försöker han ta reda på sanningen om de oförklarliga fenomen som USA:s regering har mörkat. Men FBI är dem hela tiden hack i häl. På Viaplay finns filmen att se.

10. Every Day

Every Day handlar om tonåringen Rhiannon, som blir kär i en person vid namn "A". A vaknar varje dag upp i en ny kropp, vilket inte gör förälskelsen helt lätt. Se filmen på Viaplay.

11. Hotel Artemis

I ett framtida Los Angeles är staden härjad av upplopp och våldsamheter. Hotel Artemis är ett medlemssjukhus för stadens värsta kriminella. Du kan se filmen på Viaplay.

12. Death Wish

Pauls fru och dotter blir brutalt överfallna i hemmet – hustrun mördas och dottern hamnar i koma. När polisen inte har resurser nog att utreda fallet tar han lagen i egna händer. Se action-thrillern på Viaplay.

13. Blockers

I den här roliga filmen försöker tre föräldrar stoppa sina döttrar som ingått en pakt och bestämt sig för att de ska bli av med oskulden på skolbalen. Se den på Viaplay här.

14. Black Panther

Den här filmen behöver behöver du inte vara ett fan av superhjältar för att gilla. Den handlar om landet Wakanda, som utvecklat långt mer avancerad teknologi än något annat land. De har isolerat sig från omvärlden som tror att de är ett u-land – men nu finns fiender som vill ta kontroll över landet. På Viaplay kan du streama filmen.

15. Fifty Shades Freed

Den tredje och sista filmen i Fifty Shades-trilogin. Anastasia och Christian gifter sig och försöker leva ett lyckligt liv, men personer från det förflutna dyker upp för att hota lyckan. Se filmen på Viaplay.

Streama alla filmerna på Viaplay – här hittar du hela utbudet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då har stjärnspäckade svenska thrillerserien premiär – se trailern här

10 Jul 2019, 14:46

New Amsterdams Ryan Eggold – om att spela läkare i den populära serien

8 Jul 2019, 13:40
Känd från serier som The Blacklist och klassikern 90210 tar nu Ryan Eggold rollen som den ambitiösa doktorn Max Goodwin i den nya sjukhusserien. Vi har träffat honom och pratat om hur det är att spela läkare.

Quiz: Här är nästa film du borde se – baserat på vad du tittat på innan

1 Jul 2019, 11:52
Vet du inte vad du ska se härnäst? Gör detta test så kanske vi kan hjälpa dig på traven.

Här är 25 filmer och serier som du kan streama i juli

1 Jul 2019, 09:14
Ny månad betyder att det kommer nya spännande filmer och serier att streama. Här är 25 filmer och serier som släpps på Viaplays streamingtjänst i juli!

10 riktigt spännande filmer – baserade på verkliga händelser

28 Jun 2019, 09:20
En spännande film blir ännu mer spännande när man får veta att händelserna faktiskt utspelat sig i verkligheten. Här kommer 10 sjukt spännande sådana filmer!

Sommarens hetaste filmer på Viaplay – som du inte får missa

21 Jun 2019, 14:00
Har du inte sett dessa filmer? Då vet du vad du ska göra under nästa regniga sommardag, eller när du är uttråkad på stranden.