Beirut, Every Day och Phantom Thread finns att streama på Viaplay.
14 grymma filmer att streama!

Sommarens hetaste filmer på Viaplay – som du inte får missa

Har du inte sett dessa filmer? Då vet du vad du ska göra under nästa regniga sommardag, eller när du är uttråkad på stranden.


Man kan ju inte vara utomhus hela tiden bara för att det är sommar. När du hellre stänger in dig med en film har vi 14 riktigt bra förslag här! Filmerna hittar du på Viaplay. Signa upp dig här för att prova två veckor fritt.

1. Beirut

Denna spännande thriller utspelar sig i 1980-talets Beirut. En före detta diplomat återvänder till den krigshärjade staden för att rädda sin kollega från en grupp som också kan vara ansvariga för hans egen familjs död.

Filmen kan du se på Viaplay – prova två veckor gratis här.

2. Phantom Thread

Denna vackra film utspelar sig i glamourösa miljöer i 50-talets London. Reynolds Woodcock är en känd kläddesigner och erkänd casanova, men allt ändras när han träffar en ung kvinna som både blir hans musa och älskarinna. Streama filmen på Viaplay.

3. Mamma Mia! Here We Go Again

Vill du ha feelgood och grekiskt sommarparadis? I uppföljaren till Mamma Mia! har det gått fem år, Sophie är gravid och förbereder inför en nyöppning av hotellet. 

Samtidigt får vi se tillbakablickar på Donnas liv och hur det egentligen gick till när hon mötte de tre möjliga papporna till Sophie. Se filmen på Viaplay.

4. 12 Strong

Den här filmen handlar om det första förbandet med amerikanska soldater som anlände i Afghanistan efter 9/11. Se actiondramat på Viaplay.

5. Tomb Raider

Lara Croft, spelad av svenska stjärnan Alicia Vikander, är dotter till en äventyrare som försvunnit spårlöst många år tidigare. Hon ger sig ut på jakt efter fadern, vars sista kända destination var en mytisk ö utanför Japans kust. På Viaplay kan du streama filmen.

6. I, Tonya

Detta är den sanna historien om konståkerskan Tonya Harding, och hennes inblandning i OS-skandalen då hennes stora konkurrent fick benet sönderslaget med ett järnrör. Du kan se filmen på Viaplay.

7. Ant-Man and the Wasp

I den här roliga superhjältefilmen ska Scott Lang (Ant-Man) balansera familjelivet med livet som superhjälte när ett viktigt uppdrag dyker upp – där hemligheter från det förflutna ska avslöjas. Filmen kan du se på Viaplay.

8. Darkest Hour

Den här filmen följer de svåra beslut som Winston Churchill ställs inför under början av andra världskriget, som precis nytillträdd premiärminister i England. Filmen är även belönad med två Oscars. Du hittar filmen här på Viaplay.

9. Sicario 2: Soldado

Federala agenten Matt Graver undersöker en mexikansk drogkartell som har börjat smuggla terrorister över gränsen till USA. Filmen är spännande, våldsam och intensiv och har fått riktigt bra recensioner från kritikerna. Streama den på Viaplay här.

10. Every Day

Every Day handlar om tonåringen Rhiannon, som blir kär i en person vid namn "A". A vaknar varje dag upp i en ny kropp, vilket inte gör förälskelsen helt lätt. Se filmen på Viaplay.

11. Hostiles

Christian Bale spelar huvudrollen i denna film, som utspelar sig i USA 1892. En legendarisk armékapten får i uppdrag att eskortera en döende Cheyennehövding hem till Montana, genom det farliga och okända landskapet. Du kan se westerndramat på Viaplay.

12. Solo: A Star Wars Story

Om du gillar Star Wars får du såklart inte missa den senaste filmen Solo, som handlar om en ung Han Solos äventyr tillsammans med Chewbacca. Streama den på Viaplay!  

13. The Post

Detta politiska drama av Steven Spielberg utspelar sig under 70-talet. Filmen är baserad på de verkliga händelser som utspelade sig när journalister fick tag på hemligstämplad information från Pentagon. 

Tidningen Washington Posts ägare Katharine Graham ställs inför valet att blidka maktens män eller stå upp för tryckfriheten och sanningen men riskera tidningens framtid. Se den Oscarsnominerade filmen på Viaplay.

14. Avengers: Infinity War

I Avengers: Infinity War får vi se alla de välbekanta karaktärerna från Marvels filmer – Iron Man, Spider-Man, Captain America, Black Widow och många fler. Tillsammans måste de stoppa fienden Thanos och rädda universum från ett fruktansvärt öde. Här streamar du filmen på Viaplay.

På Viaplay finns ett stort streamingutbud av filmer och serier. Spana in det här – när du registrerar dig får du dessutom prova två veckor gratis.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!