Nya serien Heder med Eva Röse, Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius och Anja Lundqvist.
Vi ser flera av våra främsta skådespelare i serien Heder.

Då har stjärnspäckade svenska thrillerserien premiär – se trailern här

I augusti kommer den efterlängtade serien Heder, med Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist, Eva Röse och Julia Dufvenius i huvudrollerna. Här är allt vi vet om serien.


Vi är vana att se filmer och serier med den stereotypa, manliga brottsutredaren – ensam och inte sällan med ett lätt alkoholproblem. Viaplays nya serie Heder är något helt annat och tar upp brännande aktuella frågor kring samhällstrukturer, kvinnohat och sexualbrott. 

Vi ser Dufvenius, Lundqvist, Rapaport och Röse i rollerna som fyra advokater som arbetar tillsammans. Viaplay beskriver serien så här:

För de fyra kvinnorna på advokatbyrån Heder är det svårt nog att navigera i en bransch där fall med kvinnliga brottsoffer bortprioriteras till förmån för viktigare saker. Och med en dödlig hemlighet i bagaget är det nästintill omöjligt.

Heder har premiär på Viaplay den 30 augusti.

Heder kommer ha åtta avsnitt och är en originalserie från Viaplay.

Det är Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius som står bakom serien, tillsammans med Sofia Helin, känd från serien Bron. Serien produceras av Birgitta Wännström som ligger bakom succéer som Gåsmamman och Maria Wern. Med den stjärnspäckade listan är våra förväntningar på serien verkligen på topp!

Du kan se Heder på Viaplay den 30 augusti. Skapa ett konto på Viaplay här – du kan testa två veckor gratis.

Här kan du se en trailer till serien:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då har stjärnspäckade svenska thrillerserien premiär – se trailern här

10 Jul 2019, 14:46

New Amsterdams Ryan Eggold – om att spela läkare i den populära serien

8 Jul 2019, 13:40
Känd från serier som The Blacklist och klassikern 90210 tar nu Ryan Eggold rollen som den ambitiösa doktorn Max Goodwin i den nya sjukhusserien. Vi har träffat honom och pratat om hur det är att spela läkare.

Quiz: Här är nästa film du borde se – baserat på vad du tittat på innan

1 Jul 2019, 11:52
Vet du inte vad du ska se härnäst? Gör detta test så kanske vi kan hjälpa dig på traven.

Här är 25 filmer och serier som du kan streama i juli

1 Jul 2019, 09:14
Ny månad betyder att det kommer nya spännande filmer och serier att streama. Här är 25 filmer och serier som släpps på Viaplays streamingtjänst i juli!

10 riktigt spännande filmer – baserade på verkliga händelser

28 Jun 2019, 09:20
En spännande film blir ännu mer spännande när man får veta att händelserna faktiskt utspelat sig i verkligheten. Här kommer 10 sjukt spännande sådana filmer!

Sommarens hetaste filmer på Viaplay – som du inte får missa

21 Jun 2019, 14:00
Har du inte sett dessa filmer? Då vet du vad du ska göra under nästa regniga sommardag, eller när du är uttråkad på stranden.