ANNONS: Innehåll i samarbete med Viaplay

Då har stjärnspäckade svenska thrillerserien premiär – se trailern här

- 10/07/2019, 14:46 -
Nya serien Heder med Eva Röse, Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius och Anja Lundqvist.

Vi ser flera av våra främsta skådespelare i serien Heder.

I augusti kommer den efterlängtade serien Heder, med Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist, Eva Röse och Julia Dufvenius i huvudrollerna. Här är allt vi vet om serien.

Vi är vana att se filmer och serier med den stereotypa, manliga brottsutredaren – ensam och inte sällan med ett lätt alkoholproblem. Viaplays nya serie Heder är något helt annat och tar upp brännande aktuella frågor kring samhällstrukturer, kvinnohat och sexualbrott. 

Vi ser Dufvenius, Lundqvist, Rapaport och Röse i rollerna som fyra advokater som arbetar tillsammans. Viaplay beskriver serien så här:

För de fyra kvinnorna på advokatbyrån Heder är det svårt nog att navigera i en bransch där fall med kvinnliga brottsoffer bortprioriteras till förmån för viktigare saker. Och med en dödlig hemlighet i bagaget är det nästintill omöjligt.

Heder har premiär på Viaplay den 30 augusti.

Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius i Heder.
Heder kommer ha åtta avsnitt och är en originalserie från Viaplay.

Det är Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius som står bakom serien, tillsammans med Sofia Helin, känd från serien Bron. Serien produceras av Birgitta Wännström som ligger bakom succéer som Gåsmamman och Maria Wern. Med den stjärnspäckade listan är våra förväntningar på serien verkligen på topp!

Du kan se Heder på Viaplay den 30 augusti. Skapa ett konto på Viaplay här – du kan testa två veckor gratis.

Här kan du se en trailer till serien:

Advertisement