Filmer och serier som har premiär i juli på Viaplay
Upgrade och A Simple Favor är två av filmerna.

Här är 25 filmer och serier som du kan streama i juli

Ny månad betyder att det kommer nya spännande filmer och serier att streama. Här är 25 filmer och serier som släpps på Viaplays streamingtjänst i juli!


Alla filmer och serier går att se på Viaplays streamingtjänst. Tjänsten kostar 109 kr/mån men du kan först prova två veckor fritt – klicka dig in här.

FILMER

Colette (2018)

Colette

I sekelskiftets Paris gifter sig Gabrielle Colette med den självupptagne författaren Henry och han får henne att börja spökskriva åt honom. När hennes texter gör succé tar han åt sig all ära. 

Premiär: 2 juli

Slender Man

En grupp vänner i en amerikansk småstad fascineras av Slender Man, en skräckfigur från spökhistorier på internet. De vill bevisa att han inte finns, men plötsligt försvinner en av dem spårlöst.

Premiär: 4 juli

The Nutcracker and the Four Realms

Den här färgstarka julsagan handlar om Clara, som mest av allt önskar sig en nyckel som leder till en gåva från hennes döda mamma. Jakten för henne till en magisk parallellvärld befolkad av möss och pepparkakssoldater.

Premiär: 5 juli

Her (2013)

Her

Oscarsbelönade filmen Her handlar om en ensam man som utvecklar en relation med ett operativsystem, förmänskligat med en kvinnoröst. 

Premiär: 8 juli

The Seagull

En åldrande skådespelerska besöker sin bror på landet. Vid ett tillfälle tar hon med sig en framgångsrik författare, som grannflickan Nina blir förälskad i.

Premiär: 9 juli

Alpha

Denna äventyrsfilm utspelar sig under stenåldern, då en ung man kämpar för att återvända hem efter att ha skilts från sin klan. Han träffar en ensam varg och en vänskap uppstår.

Premiär: 11 juli

The Equalizer 2 (2018)

The Equalizer 2

Robert McCalls mörka förflutna börjar komma ikapp honom när han kämpar mot en grupp elittränade lönnsoldater.

Premiär: 12 juli

Upgrade

I framtiden kontrollerar tekniken nästan allt – vilket Grey hatar. Men när hans fru blir mördad ger ett experimentellt chip som opereras in i nacken honom möjligheten att hämnas. 

Premiär: 16 juli

My Cousin Rachel

Philip misstänker att kusinen som uppfostrat honom mördats av sin fru Rachel. Han planerar hämnd, men när den vackra Rachel anländer till det engelska godset blir han istället förälskad i henne.

Premiär: 18 juli

A Simple Favor (2018)

A Simple Favor

Ensamstående, vloggande mamman Stephanie blir vän med framgångsrika och glamourösa Emily. När Emily försvinner spårlöst bestämmer sig Stephanie för att ta reda på vad som hänt.

Premiär: 19 juli

Kin

Denna sci-fi/actionfilm följer en ex-kriminell och hans adoptivbror som jagas av både brottslingar, FBI – och utomjordingar. Deras enda försvar är ett mystiskt vapen.

Premiär: 23 juli

Ditte & Louise

De två skådespelerskorna Ditte och Louise inser att de numera bara får roller som mammor. Därför bestämmer sig Ditte för att klä ut sig till man.

Premiär: 24 juli

Hearts Beat Loud (2018)

Hearts Beat Loud

Denna fina film handlar om en far och dotter som startar ett band tillsammans sommaren innan hon ska lämna för college – och blir en viral succé.

Premiär: 25 juli

Venom

En journalist försöker avslöja bioteknikföretaget Life Foundations smutsiga affärer när en utomjordisk livsform smiter från företagets laboratorium och förenas med hans kropp.

Premiär: 26 juli

BlacKkKlansman

Den här filmen var Oscarsnominerad i kategorin bästa film 2019. Den är baserad på den sanna historien om Ron Stallworth, en afroamerikansk polis som på 70-talet lyckades infiltrera Ku Klux Klan.

Premiär: 30 juli

SERIER

Ghosted

En skeptisk ex-polis och en vetenskapsman som tror på det övernaturliga hjälper en hemlig myndighet att undersöka märkliga, paranormala fenomen i Los Angeles.

Premiär: 1 juli

Atlanta (2016- )

Atlanta - säsong 2

Serien handlar om två kusiner i Atlanta som kämpar för att lyckas i musikbranschen. Den Golden Globe-nominerade serien är en dramakomedi och nu kommer också den andra säsongen till Viaplay.

Premiär: 1 juli

Marvel's Cloak & Dagger

Två tonåringar i New Orleans inser att de båda fått superkrafter. De kommer från olika bakgrunder men snart inser de att deras krafter används bäst tillsammans.

Premiär: 1 juli

The Good Fight

I denna spin-off till populära The Good Wife har Diane Lockhart förlorat alla sina besparingar och måste starta om på en ny juristbyrå. Du kommer kunna se säsong 1 och 2.

Premiär: 2 juli

Bite Club (2018)

Bite Club

Denna thrillerserie handlar om en grupp som överlevt en hajattack och nu är måltavlan för en seriemördare. 

Premiär: 5 juli

House

Den klassiska sjukhusserien om den vresige Dr. Gregory House som tar sig an svåra medicinska fall kommer nu till Viaplay med alla åtta säsonger.

Premiär: 12 juli

Paris etc.

Denna franska dramaserie utspelar sig i Paris och följer fem olika kvinnors liv. De är mellan 20 och 50 år och alla har sina egna utmaningar att kämpa med.

Premiär: 12 juli

Code Black (2015-2018)

Code Black

Den här sjukhusserien handlar om livet på akuten på LA County Hospital – där nya pressande situationer ständigt uppstår. Du kommer kunna se säsong 1-3.

Premiär: 15 juli

SEAL Team

Serien följer elitförbandet Navy Seals när de tränar, planerar och utför de farligaste uppdragen man kan tänka sig.

Premiär: 19 juli

Into the Dark

Den här skräckserien har tolv fristående avsnitt som alla är inspirerade av den högtid kring vilken de utspelar sig.

Premiär: 26 juli

Om du blev sugen på att se filmerna och serierna kommer alla till Viaplay i juli. Skapa ett konto här för att få tillgång till streamingtjänsten – du kan prova två veckor gratis.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!