Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Är det här det konstigaste frieriet någonsin?

Kung Fu-frieri.

Kung Fu-frieri.

Faksimil Mirror

Geddit | 21/08/2014 16:25

Romantiskt, eller bara konstigt? Här är i alla fall ett minst sagt ovanligt frieri.

RYSSLAND. Det finns många sätt att fria på. Man skulle kunna säga att endast fantasin sätter gränserna. Och fantastifullt, eller möjligen bara konstigt, var sättet som ryska Aleksey Ravkov bestämde sig för att fria till sin flickvän Liudmila Shmalova, 23.

"Räddade" flickvännen

24-åringens spektakulära frieri bestod nämligen av att han iklädde sig en stor, mjuk pandakostymen och bad två av sina vänner störa hans flickvän på stan. Han kom sedan flygande i sin gosiga nallekostym och rädda sin förvånade flickvän med kung fu-sparkar som för tankarna till den animerade filmen "Kung Fu Panda".

Och givetvis fångades allt på film.

Uppvisningen avslutas med att han grabbar tag i en bukett röda och vita rosor som han sedan sträcker fram till den skrattande, och ännu ovetande flickvännen. Sedan kastar han av sig det gigantiska pandahuvudet och ställer den stora frågan.

"Anade inte att det var han"

Lyckligtvis såg flickvännen de roliga i det hela – för hon svarade "ja" och gav honom sedan en lätt puss på munnen.

– Jag hade ingen aning om att det var han som var inne i pandakostymen. Det var en riktig chock när han tod av sig masken. En sak är säker och det är att vi aldrig kommer att ha tråkigt tillsammans, sa Liudmila enligt tidningen Mirror.

Frieriet ska ha ägt rum i förra veckan i Samara, en stad i den västryska provinsen Samara Oblast, och laddades upp av några vänner till det nu förlovade paret.

På tidningen Mirrors hemsida kan du se den minst sagt annorlunda filmen.