Hur blir ditt 2015? Super-horoskop här!

Hur kommer ditt år att se ut 2015? Nyheter24 har samlat alla svaren om horoskop!


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Vattumannen 20 jan-18 feb

Året börjar asbranär du vinner 10 miljoner på lotto i mitten av januari! Dock blirdet lite trassligt eftersom alla andra vattumän också gör det.Det leder till hyperinflation, att ekonomin kollapsar och regeringenavgår.
Det slutar med att alla större städer plundras och allasvenskar flyttar ut på landet för att ströva runt i en laglösvildmark. Lite som Walking dead fast utan zombies – med andra ordganska trist.

Lyckofärg: ArneWeise-rosa

Fiskarna 19 feb-20mars

Saturnus tar ett parfrivarv runt solen och det ställer till dig ordentligt för dig. Dukommer ha det lite trassligt med ekonomin, du köper tre nya husdjuroch tapetserar om hela hemmet i mörkblått. Året får dock etttrevligt slut när du upptäcker att du är en hejare på pingis.

Passa dig för:Stenbockar och kvalster

Väduren 21 mars- 19april

Best year ever! Hela2015 blir en framgångssaga för dig. På nyårsdagen äter du en fetpizza. Den smakar fantastiskt. Sen får du drömjobbet, träffar dittlivs kärlek, köper en sjysst bil och får en riktigt fin lägenheti centrala Stockholm.
I november missar du bussen en gång, menannars kommer allt bli helt awesome!

Lyckokäk: Lökringar

Oxen 20 april- 20maj

Du startar en ganska bra sida för prisjämförelser på hemförsäkringar. Det går helt okej. Vädret varierar. Du kommer bli sjukt besviken på dina julklappar. Så det kan du ju förbereda dig inför. 

Viktigaste debattämnet runt köksbordet: stålarna

Tvillingarna 21 maj– 21 juni

Du får massa nya följare på Instagram, sen tappar du några. Du kommer också upptäcka att du är grym på att göra fläskpannkaka! I övrigt gör en varm supersommar på Merkurius att du ser Dirty Dancing på DVD typ 100 gånger. 

Viktigt material: Papper

Kräftan:22 juni - 22 juli 

Året börjar med att du läser ett ganska tramsigt horoskop på en nyhetssajt, sedan fortsätter det mesta som vanligt. 

Bästa låt: Shoreline

Lejonet:23 juli - 22 augusti 

Dutar äntligen tjuren vid hornen och säljer din gamla tjock-TV. Iövrigt blirdetett mellanår. Du får en matberedare i julklapp.

Lyckonummer:12 000

Jungfrun:23 augusti - 22 september

2015 blir året dåalla fjäskar för dig. Januari är fyllt med blommor, presenter,choklad, nackmassage och fina middagar. Det är jättetrevligt ibörjan, men i mars blir det för mycket. Du tröttnar på allabjudningar, tar bort din facebook och flyttar in i en källare iNorrtälje.

Årets ord:Flashback

Vågen:23 september - 22 oktober 

Nyårslöftet om att träna mer och äta bättre skiter sig redan första veckan, du börjar må lite halvkasst och för startar en videoblogg på youtube... SOM BLIR EN JÄVLA SUCCÉ! Du blir bästis med Pewdiepie, du blir kompis med alla som är något och du köper en ganska cool motorcykel. 

Tips på efterrätt: Maränger. Bara maränger.

Skorpionen:23 oktober - 21 november 

2015 lägger sig månen strax bakom Uranus. Det i en kombination med en supernova en miljon ljusår bort är naturligtvis jättebra för dig. Du lyckas med det mesta, framförallt selfies, skateboard-tricks och matlagning. 2015 blir också året du helt slutar använda underkläder.

Grej i köket att hålla koll på: Brödrosten

Skytten:22 november - 21 december 

Vad sitter du och läser horoskop för? Det händer ju tusen saker i ditt liv! I vår kommer din första egna långfilm gå upp på bioduken, och tack vare att Saturnus lägger sig lite på sidan kommer du att bli erbjuden posten som hälsominister (men tacka nej). Efter mycket möda lyckas du rädda dig själv från en öde ö i november (hur du kommer dit in the first place är omöjligt att säga i nuläget).

Viktig veckodag: Torsdag. Och Måndag. Och de andra också.

Stenbocken:22 december - 19 januari

Du byter musikstil helt, till dina vänners stora förvåning. Du börjar också verkligen gilla kanelbullar, och det är ju trevligt. 

Lyckodryck: Vatten

/
Blir 2015 ditt år?
Tack för din röst!