Söndag 5 Dec
Stockholm

10 tjejer du gatanterat känner igen från toalettkön på krogen

Att gå på toaletten på krogen betyder för oss tjejer att stå i en oändligt lång kö. Här är 10 typer som du garanterat stött på när du väntar på din tur.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Ligan

Kompisgänget på sju pers som går på toaletten tillsammans. De tar upp hela kön, knuffas och låter extremt mycket. När det tillslut blir deras tur klämmer de in sig på samma toalett, allihop. 


Bildkälla

2. The loner

Hon som av någon anledning går på toaletten helt själv (vilket är ovanligt). Håller ofta på med mobilen för att inte se dum ut. 


Bildkälla

3. Selfie-bruden

Hon som ohämmat tar bilder på sig själv offentligt. Hon skäms inte där hon poserar (med den elektriska handtorken i bakgrunden) öppet inför allas stirrande blickar. 

Bildkälla

4. Tjuvlyssnaren

Hon som (ofta ensam) står i kön och vill bonda med alla andra tjejer. Tjuvlyssnar på andras konversationer och kommer med oväntade inputs. 


Bildkälla

5. Bästa vännerna

Två bff:s går på toaletten för att reda ut djupa relationsproblem. De står i kön och pratar högljutt skit om alla. Sedan stänger de in sig på en av de få toaletterna och snackar i ytterligare 45 minuter. 


Bildkälla

6. Sminkösen

Hon som inte behöver gå på toaletten alls, utan bara står där inne för att lägga på nya lager med smink. Tar upp massa plats framför spegeln och hindrar alla andra från att tvätta händerna. 


Bildkälla

7. Sovaren

Hon som druckit alldeles för mycket och står och svajar lätt i väntan på sin tur. Mycket möjligt att hon faktiskt somnar på toalettstolen när det blir hennes tur. 


Bildkälla

8. Bankaren 

Den otåliga bruden som SLÅR på alla toalettdörrar för att få den där inne att rappa på. Du har ungefär 30 sekunder på dig från det att du låser dörren tills Bankaren börjar hamra på din dörr och vråla "SKYNDA".


Bildkälla 

9. Gråtaren

Hon som just sett sitt ex hooka med någon annan och nu gråter så att mascaran rinner. Oftast tröstad av minst en kompis som säger "skit i honom, vi går ut och tar en shot".

Bildkälla

10. Snackaren

Hon som delar med sig av hela sin livshistoria till främmande människor, helt oprovocerat. Hon märker inte ens om man lyssnar eller inte. 

Bildkälla


Känner du igen dig?
Tack för din röst!
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela