Fredag 18 Jun
Stockholm

9 saker alla som sover tillsammans upplever

Alltså, det är jättemysigt och så men... Det finns en del störande moment när man delar säng.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Det är mysigt att gosa en stund innanen somnar

Men när den andra inte släpper taget när du ska sova sen,utan klibbar sig fast som Lotta på Bråkmakargatans prickiga korv gör mot tågfönstret.

2. Du vaknar med ett ryck – nu kommerryssen!

Nähä, det var bara din fining som snarkar som en hel j*vla jetmotor!

3. AAARRGGHH! Du får utan förvarning eniskall fot mellan låren

4. Paniken när du inte kan somna och denandra somnar

Det är kört, nu kommer du inte kunnasova på flera timmar, för så är det bara. Detta gör att varje kväll blir en tävlingom vem som somnar först – ett sömnlopp.

5. När du precis håller på att somnaoch lägger dig till rätta så täcket lyfts en aning sprider sig lukten av död i rummet

Vad har hen legat och ruvat på där underegentligen? Jo, dödens fis.

6. Du vaknar mitt i natten av att du hållerpå att förfrysa hela kroppen – ser din andra hälft ligga därsom en sushirulle

Om du har tur får du tag i ett hörn av täcket som du får nöja dig med, allt annat är en omöjlighet för din maki sover som en björn som gått i idé.

7. Det är supermysigt att somna ivarandras armar i teorin...

Men så fort din snuttellipluttplutthar somnat blir hen jättetung och din arm domnar sakta men säkertbort. En har ju inte hjärta att väcka korven som ligger där ochpaniken blir mer och mer påtaglig, till du inte kan känna armenöverhuvudtaget och ger upp – den får helt enkelt amputerasimorgon, det är inget att göra åt.

8. Om du fryser är din sängkompis alltid kallsom ett lik, men när du håller på att dö av värmeslag är det som att sova med en kamin

Hur f*n går det till egentligen? Kannågon svara på det, va?! Okej, det kan eventuellt bero på temperatur i rummetet cetera, men det känns ändå extremt orimligt.

9. När din gos ska gå upp tidigare ändu och hens hemska alarm skär genom rummet.

Varför ska hen ha den absolut jobbigaste signalen i stan? Inte stänger hen av alarmet och kliverupp heller, utan det där oljudet ska hålla på hur länge som helst innan henvaknar. Och som om inte det vore nog ska det nu snoozas i enhalvtimme, med ett alarm som ringer var fjärde minut!

Känner du igen dig?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt