9 saker med vuxenlivet som inte riktigt blir som du tänkt dig

- 20/03/2015, 21:17 -
Vuxen?

Vuxen?

GIPHY

Godis till middag varje dag lät kanske som en bra idé när du var tio, men...

1. Du tänkte att när du blev vuxen skulle du minsann sitta uppe framför msn så länge du ville

Ok, för det första: det här med att du trodde att msn skulle vara för alltid? För det andra: du är vuxen nu och har förmodligen ETT JOBB. Kan inte sitta uppe hela natten och skicka smileys till folk.

Bildkälla

2. Du kommer aldrig att känna dig riktigt vuxen

Eller, det kommer i alla fall aldrig ett aha-moment när du plötsligt inser att du är vuxen. Tyvärr. I stället fortsätter du att prata om dina och andras föräldrar som "de vuxna".

Bildkälla

3. Jo, du kommer visst att bli som dina föräldrar

Rätt var det är så kommer du på dig själv med att muttra något som du hört din mamma säga under barndomen. Gärna något bittert och surt om dagens ungdom.

Bildkälla

4. Du kommer inte alltid att vara "cool"

Det kommer att komma en tid när du inte längre vet vilka de största kändisarna är. Eller vad de alla slangord betyder. Ingenting kommer att få dig att känna dig så gammal som när du hör kidsen snacka och du inte förstår någonting.

Bildkälla

5. Din BFF kommer inte vara din bästa vän för alltid

Antagligen inte, i alla fall. Ni kommer att växa i från varandra, kanske höras någon gång om året och ta ett glas vin eller två.

Bildkälla

6. Att resa är rätt jobbigt

När man måste planera exakt ALLT själv. Och betala för det :'(

Bildkälla

7. Ja, du kan äta i princip vad du vill, när du vill

Men du kommer inte att göra det. Det är för dyrt, du får ont i magen av det och framför allt kommer du inte att vara sugen på choklad till middag varje dag.

Bildkälla

8. Du kommer aldrig att vara superbekväm med att flirta med en snygging

Du kommer aldrig att bli en hundraprocentigt smooth operator när det gäller att leverera en lagom sliskig raggningsreplik. Och om du skulle lyckas blir det ju garanterat awkward efteråt när du inte kan följa upp det på ett smidigt sätt.

Bildkälla

9. Du slutar inte få finnar bara för att du är vuxen

De kommer att dyka upp även i vuxen ålder. Det är alltid lika kul att försöka bekämpa finnar och rynkor SAMTIDIGT.... :)

Bildkälla