Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

9 irriterande personer på grillfesten du garanterat känner igen

- 14/05/2015, 17:05 -
Grilla i helgen?
1 av 4

Grilla i helgen?

tt bild

Omnom
2 av 4

Omnom

tt bild

Korvfest.
3 av 4

Korvfest.

tt bild

Mera korv!
4 av 4

Mera korv!

tt bild

Dags att grilla? Då är det bara att förbereda sig.

1. Vegetarianen

Ska alltid grilla först och får panik om hens torra sojakorvar och tofubiffar vidrör något som ens påminner om kött. Potatissallad är mord!

Bildkälla

2. Marinad-nörden

Står hyfsat nära grillen och kan inte sluta prata om hur hens kotletter badat i vitt vin, bbq-olja, worcestershiresås, blåbär och 15-årig jävla whiskey i fyra dagar.

Bildkälla

3. Den dömande

"Aha du har flintastek du? Själv har jag ju ett lammryggslut stoppad med rödlök och bebistryffel. Men visst, flintastek är ju också gott..."

Bildkälla

4. Den överförfriskade

Kommer till grillfesten ashungrig och svettig, och går på ölen lite för snabbt. Somnar alltid efter två tuggor.

Bildkälla

5. Den som inte har med sig

"Jaha, skulle man ha med sig eget? Aja, du bjuder på en korv va?"

Bildkälla

6. Den som verkligen inte bryr sig

Tar med sig ett oinspirerande paket Dennis-korv och sätter sig och röker på en bänk. Äter upp jättefort och börjar ragga på bordsgrannen.

Bildkälla

7. Glöd-experten

Är det för mycket glöd? Lägg inte på köttet. För lite glöd? Lägg inte på köttet. Lagom glöd? Lägg för fan inte på köttet. Så fort du lägger något på grillen är den här personen framme och berättar för dig hur extremt dum i huvudet du är och att du inte kan grilla samt att du är en dålig människa som inte vet när glöden är perfekt.

Bildkälla

8. Den oinbjudne grannen

Personen som känner lukten av tändvätska och "kikar förbi" och slafsar upp världens största biff på grillen och drar några dåliga vitsar.

Bildkälla

9. Den som ska grilla hela världen

Stor stek, kycklingklubbor, halloumi, fyllda paprikor, korv till barnen, rotfrukter och fiskpaket. Den här personen blockar grillen, snor all glöd och vägrar flytta på sig.

Bildkälla