9 saker du gör i stället för att plugga

- 21/05/2015, 18:02 -
1 av 3

Faksimil / Giphy

Du passar på att träna.
2 av 3

Du passar på att träna.

Faksimil / Giphy

Var försiktig när du möblerar om.
3 av 3

Var försiktig när du möblerar om.

Faksimil / Giphy

Jag ska bara...

1. Städar

Du ska plugga men det blir så klart trevligare om du slipper se diskberg. Och tvätthögen. Och torkar alla golv. Och torkar av listerna...

Bildkälla

2. Lagar mat

Du kan inte plugga om du är hungrig. Och nu är helt läge att laga mat från grunden. Buljong tar 48 timmar att laga? Äsch, du hinner.


Bildkälla

3. Lär dig att jonglera

Eller något helt annat som du måste lära dig just nu för att överleva. Typ balansera en sked på näsan, plugga till körkortet eller lära dig stå på händer.


Bildkälla

4. Planerar om livet

Du kollar upp andra utbildningar och vilka jobb du kan få om du hoppar av exakt nu. Det verkar faktiskt enklast att du bara slutar.


Bildkälla

5. Stalkar folk

Plötsligt råkar du göra en deep like på din chrush instabild från 163 veckor sedan. Sluta genast, till och med algebra är roligare än den tabben.


Bildkälla

6. Äter snask

Du vill inte riskera att få lågt blodsocker. Du börjar plugga direkt efter en snabbis till Ica för att fylla på godisskafferiet.


Bildkälla

7. Möblerar om

Undra om det inte är lättare att plugga om skrivbordet står mot fönstret istället?


Bildkälla

8. Nätshoppar

Du skulle googla Marockos statsskick men plötsligt har du kollat 200 par byxor på Nelly. Hur gick det till? Ingen aning.


Bildkälla

9. Tränar

Det är lättare att koncentrera sig efter ett träningspass, det finns det ju forskning på. En liten löptur bara sen blir det plugg.


Bildkälla

10. Kollar serie

Det vore dumt att börja kolla på Game of Thrones just nu men ett avsnitt borde du hinna med. Och ett till. Och ett till. Och ett till.


Bildkälla

11. Läser listor på Nyheter24

Här lär du dig ju massor!


Bildkälla