7 fullständigt kusliga oförklarliga spökbilder

- 17/06/2015, 16:19
Spöken finns ju inte. Eller?
1 av 5

Spöken finns ju inte. Eller?

2 av 5

3 av 5

4 av 5

5 av 5

Ingenting för lättskrämda.

1. Det hemska ansiktet

Wayne Foulkes är en riktig storfiskare. Så när han hade dragit upp en riktigt baddare i sjön Ponceau i norra Wales ville han så klart föreviga ögonblicket med en bild. Men när han sedan fick se bilden la han märke till en detalj som skickar kalla kårar ner för ryggraden.


Titta närmare...

Omg...

2. Blev det här paret photobombade av ett spöke?

När Kevin Matthew Dennis analyserade ett bröllopsfoto med sin fru Christiana fick han kalla kårar. På den retuscherade bilden verkar ju allt vara frid och fröjd:

Men på originalbilden kan man se hur någon ser ut att titta fram mellan paret. WAAAH!

3. Samurajspöket

Den här bilden på en liten flicka togs på Japan för ungefär ett halvår sedan, och sedan bilden började spridas har den förbryllat miljontals människor välrden över.

Ser du?

Om man tittar närmare på bilden så ser man något som ser ut som två stövlar.

Och på nästa bild är stövlarna helt borta.

Många "spökexperter" misstänker att stövlarna kan tillhöra en sedan länge död samuraj, men helt säker kan man ju aldrig vara.

4. Sjukhusspöket

När Andrew Milburn, 21, skulle snapa en bild på från jobbet till sin flickvän i juni 2015 dök en otäckt detalj upp i bilden.

Andrew, som jobbar på ett sjukhus i Leeds i England tog en bild på en korridor.

Ser du? Ser inte den där skuggan ut som en liten flicka?

5. Spöke springer längs planen

I vintras lyckades en tv-kamera i Argentina filma det här märkliga fenomenet under en fotbollsmatch. Vad tror du att det är?


6. En sista öl?

Det här är riktigt kusligt! Videon visar en övervakningsvideo från puben Ye olde man and schyte, en av Englands äldsta pubar 2014. Kolla ungefär 20 sekunder in i klippet, det är galet otäckt!


7. Och så: Kanske den kusligaste videon någonsin.

2003 fångade en övervakningskamera den här otäcka videon, där en spöklik figur öppnar branddörrar på Hampton Court i London. Det har länge talats om att det spökar på det gamla slottet, och den här videon går fotfarande inte att förklara. Ingen som jobbar på slottet var vid brandörrarna just då, och när personalen kom till platsen var det helt tomt.


OBS: Det finns inga spöken... eller?