Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Horoskopet: så här blir november för dig

- 01/11/2015, 14:32 -
OH OH
1 av 4

OH OH

TT

Om du är skytt kan det bli mycket drama :(
2 av 4

Om du är skytt kan det bli mycket drama :(

Faksimil / MTV

Men är du stenbock rullar cashen in
3 av 4

Men är du stenbock rullar cashen in

Faksimil / Giphy

Stjärnorna avgör, typ, kanske, eller inte.j
4 av 4

Stjärnorna avgör, typ, kanske, eller inte.j

AP

Undrar du vad som kommer hända månader framöver? Chilla, Nyheter24 har tolkat stjärnorna åt dig.

Här avslöjar stjärnorna hur ditt liv kommer se ut närmsta månaden. Typ. Ta det med en nypa salt, eller två.

1. Väduren

Hösten har kommit och eftersom du av naturen är ganska grinig gör inte kylan saken bättre. Många kommer råka ut för ditt ilskna humör om du inte skärper dig. Det som kan rädda dig i höstmörker är att du ägnar massor av din vakna tid åt Netflix and chill. Då kanske du inte surar ihop totalt.

Bästa dag: Ingen


Bildkälla

2. Oxen

Envis som du är kommer du fortsätta med ett projekt som alla tipsar dig om att ge upp med. Det kan vara en dejt, en skoluppgift eller något helt annat. Du gör i alla fall helt rätt som kämpar på. När du sedan vunnit vad-det-nu-är kan du reta skiten ur alla andra.

Bästa dag: 11, 12, 13 november


Bildkälla

3. Tvillingarna

Ta med dina kompisar på en resa! Det behöver inte vara långt men ni ska hitta på något kul ihop för det kommer att bli legendary. Det här gäller särskilt om ditt umgänge är många eld- och lufttecken. Dina vänner kommer stå i centrum hela månaden, det krävs bara att du orkar komma med idéer på vad ni ska göra.

Bästa dag: Alla dagar med vännerna


Bildkälla

4. Kräftan

HOT LOVE på gång! Vem är det du har en crush på? Det kommer i alla fall hända denna måndag. Sluta oroa dig, personen vill ha dig också. Är du redan i en relation? Well, då kommer den vara hetare än någonsin.

Bästa dag: Månadens sista dagar


Bildkälla

5. Lejonet

Du är ofta fåfäng men under november kommer de nå oanade höjder. Och tro inte att det är något negativt, för du kommer också vara snyggare än någonsin! Lejonet gillar att ha alla blickar på sig och det kommer du ha hela den här månaden. Ta med dina bästa vänner ut och festa, festa, festa för att sätta färg på den gråa hösten.

Bästa dag: fredag och lördagar


Bildkälla

6. Jungfrun

Det någon som vill ha dig. Alltså, verkligen vill ha dig. Checka din omgivning och du har chans till en romans utan dess like. Den här hösten är som gjord för att du ska få ligga. Det är goda chanser att det blir med någon född i kräftans eller fiskarnas tecken.

Bästa dag: onsdagar


Bildkälla

7. Vågen

Ledsen att säga det men du kommer ha det stressigt nu. Du hade en del skolarbeten eller jobbgrejer som du tänkte gjort klart under höstlovet men det blev inte av. Det här kommer följa dig hela månaden. Men som tur är har du en närstående som är både smartare och bättre på att planera än du är. Fjäska tills du inte kan sjunka lägre så ställer den upp och hjälper dig.

Bästa dag: Söndagar


Bildkälla

8. Skorpionen

Det enda som betyder något nu är din födelsedagsfest! Har du redan haft den? Då gjorde den succé, i alla fall i det avseendet att ni inte kan sluta prata om vad som hände. Och om du fortfarande planerar: Slå på stort! Du kommer så klart få haff på din fest.

Bästa dag: 19, 20, 21 november


Bildkälla

9. Skytten

Det kommer bli drama. Du mår bra och är trygg i dig själv, men du har varit lite för trygg. Därför har du inte fattat att personerna du snapchatar med (eller dejtar) inte alls tycker det är fett att du har flera bollar i luften. Men eftersom du inte har gjort något elakt kan ingen klandra dig. Sköt det snyggt så kan du fortsätta med dubbelspel ett tag till, om det nu är det du vill.

Bästa dag: Måndagar


Bildkälla

10. Stenbocken

Det går bra! I alla fall ekonomiskt. Du har lagt mycket tid på att få cash att rulla in och nu börjar det märkas. Folk kommer bli avis, och helt ärligt så borde du dela med dig av dina vinster till närstående. Vare sig de förtjänar det eller inte så har de trots allt stått ut med att du jobbat så här mycket.

Bästa dag: 25e


Bildkälla

11. Vattumannen

Du behöver dumpa någon. Någon du dejtar eller är ihop med tar upp alldeles för mycket av din tid och energi. Kasta ut skiten ur ditt liv, och låt den inte komma tillbaka. När det är klart kommer du må hundra gånger bättre och även kunna ta mycket bättre selfies. Du har likerekord på Instagram upcoming.

Bästa dag: 5, 6, 7 november


Bildkälla

12. Fiskarna

Du har allt att vinna den här månaden. Bjud hem någon du är sugen på, släck ner och tänd exakt alla ljus du kan hitta. Det kommer funka, i alla fall i det avseendet att du får några varv i sänghalmen. Du blir som vanligt intensivt kär och sedan livrädd för att binda dig, troligtvis är det slut innan månaden är det.

Bästa dag: 13e


Bildkälla

Tror du november blir en bra månad?