Torsdag 29 Jul
Stockholm

Superhoroskop! Så blir ditt 2016

Så blir ditt 2016.
Så blir ditt 2016. Foto: GIPHY

Vad säger stjärnornas magiska mysterier om ditt 2016? Snart får du veta!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Stenbocken 22/12 - 19/1

Januari präglas av att du slarvar bort nyckeln till ditt cykellås. I maj hittar du den igen vilket är perfekt inför sommaren. Du lär dig att aldrig ta din cykel för givet, du skaffar många fina vänner och cyklar mycket till stranden. Dina grymt vältränade cykellår gör att du får en höst fylld med massa sex och skoj. 2016 är ditt år!

Viktigt för att överleva: Mat

Bildkälla

Vattumannen 20/1-18/2

Du får ett år som påminner lite om Sagan om ringen. Snygga kläder, långa promenader och fin vänskap. Du kommer också besöka en vulkan, få håriga fötter och flytta in i ett hål i marken. Lycka till!

Turdag: Lördag

Bildkälla

Fiskarna 19/2-20/3

Äntligen! 2016 blir året allting händer för dig. Du kommer att flytta utomlands, tjäna miljontals kronor och träffa massor av intressanta spännande människor. Dessutom lär du dig att verkligen tycka om inlagd gurka, någonting som aldrig riktigt varit din grej tidigare.

Turfärg: Cerise

Bildkälla

Väduren 21/3-19/4

2016 blir året du tar itu med massa grejer. Du lämnar tillbaka gamla biblioteksböcker, lagar bilen och lär dig jonglera. Du kommer också ta ett förhastat beslut i mars, men det ordnar sig redan i april.

Nyttig grej: Omega 3

Bildkälla

Oxen 20/4-01/5

Du borde börja sjunga i kör. Bara gör det, det är awesome.

Favoritaffär: Clas Ohlson

Bildkälla

Tvillingarna 21/5-20/6

Venus och Pluto gillar dig. Riktigt mycket. Det innebär inte så mycket i och med att planeters rörelser inte påverkar oss på jorden på det viset. 2016 kommer att vara ett år då dina handlingar får konsekvenser, du kommer vara glad i bland och ledsen ibland. Båpe bra och dåliga saker kommer hända, men kom ihåg att du är så jävla grym, och att du ska vara stolt över den du är. Kämpa <3

Bra lök: Gul lök

Bildkälla

Kräftan 21/6-22/7

Efter att solen och Merkurius byter plats under en halvtimme förändras allt. Du hamnar i centrum för en otäck muthärva som slutar med att du bara löser allting och räddar världen. Du lyckas faktiskt också lösa klimatkrisen helt själv.

Se upp för: Vapen

Bildkälla

Lejonet 23/7-22/8

2016 blir ett helt okej år. Du kommer lära dig prickfri danska, vinna en mindre cykeltävling och få upp en aborre på åtta hekto. I övrigt blir det ganska chill.

Bra käk: After eight

Bildkälla

Jungfrun 23/8-22/9

2016 blir ett år fullt av dans, sång och bra grejer. I augusti kommer du sitta i telefonkö i typ en timme över en skitsak och sen kommer samtalet brytas och du kommer aldrig fram men det är lugnt för du har schyst flyt.

Klädesplagg att hålla koll på: Keps

Bildkälla

Vågen 23/9-22/10

I år kommer du fylla år på hösten. Du kommer att få ett par trisslotter och en ganska tråkig tröja. Annars blir året riktigt trevligt, din bästis kommer att börja ragga på dig lite, men ni kommer över det.

Bästa månad: Februari

Bildkälla

Skorpionen 23/10-21/11

Året börjar med att du läser ett ganska tramsigt horoskop på en nyhetssajt. Annars kommer det mesta bli som vanligt.

Bra djur: Amöba

Bildkälla

Skytten 22/11-21/12

I slutet av året kommer du dricka ditt kaffe med mjölk. Oavsett hur du dricker det nu. Att Venus snurrar som den gör kommer att piffa upp ditt sexliv och ge dig en ordentlig löneförökning i mars. Du kommer också vinna 70 000 på lotto. Bra va?

Bra sås: Bea

Bildkälla

Blir det ett bra år?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt