Anledningarna att du inte får din tjej att komma
Det finns väldigt många kvinnor där ute som faktiskt aldrig har fått en orgasm.

Därför får du inte din tjej att komma

Att få orgasm kan vara lite trixigt, men med lite tips och trix ska det kunna gå för alla.


1. Du har missuppfattat vaginan

Att köra lite in och ut kan gå för vissa – men långt ifrån alla. Vet du inte var klitoris sitter – kolla upp det. Den är grunden till ja, allt. Vet du inte hur du ska göra ändå – be henne visa.

2. Hon har fejkat

Fejkar din tjej är det jävligt svårt att veta när var och hur du gör rätt. Prata med din partner och fråga alltid vad hon gillar. Är du kass i sängen men hon gillar dig "kommer hon" för att vara snäll (läs fejkar).

3. Det här med porr

En pizza-snubbe slinker in genom dörren, lämnar en pizza till en brud i skoluniform och sätter sedan på henne?

Ja, P-rullar kan vara en bra skola för många men vart fan är förspelet? Som tjej går du ju igång ordentligt på att hångla och ha lite kul innan själva sexet. Pizza-budet tycks tyvärr glömma det. Det behöver inte du göra.

4. Du har pikat hennes kropp

Att hon är bekväm med att visa sig naken inför dig är a och o. För er snubbar (och brudar för den delen) som gett gliringar till er partner om personens kropp – det är första steget till att vara totalt jävla kass i sängen. För er som ger er partner komplimanger dagligen om hur jävla grym den är – creds till er. Där snackar vi rätt väg till orgasm-face.

5. Du blir less på att hon "ligger som en död fisk"

En tjej som ligger som en "död fisk" har det troligtvis inte jätteskönt. Som tjej är det underbart att "ta över" och gå loss. Be henne göra vad hon vill och se vad som händer. Peppa henne.

6. Sluta läsa manualer

Tanken är fin, det är den. Men det slutar oftast med att du typ bränner bort hennes klitoris med dina osmidiga händer, vänder upp och ned på henne och sätter på henne åt alla håll och kanter utan feeling. Studera henne i stället, kolla hur hennes kropp reagerar. Samma sak gäller män som ba "är det skönt". Ja alltså, det lär du ju märka eller? Ligger hon stilla och blundar eller ger hon dig en fontänorgasm i ansiktet?

7. Du tror att stor kuk = hon kommer

Killar, this might come as a shock. Men nej ni behöver inte ha 30 slak för att er tjej ska kunna komma. Det handlar om g punkt, stimulans och klitoris. MEN ni som fötts med något mindre utrustning, våga inse det och ansträng er därefter.

8. Det som fungerar på en tjej fungerar inte alltid på en annan

"Men va? Mitt ex brukade ju gilla det här". Att en sak du gör fungerat på en tjej behöver verkligen inte betyda att det fungerar på en annan. Alla tjejer är olika.

9. Hon vet inte själv

Det finns väldigt många kvinnor där ute som faktiskt aldrig har fått en orgasm. Det beror inte på varken henne eller dig, men då är det bara att fortsätta ha kul och försöka känna sig bekväm med varandra. Testa nya saker och låta det ta den tid det tar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

5 saker du ska tänka på när du söker jobb som ung

29 Mar 2018, 09:05

Älskar du Fast & Furious? Nu kan du uppleva filmerna live!

26 Mar 2018, 17:07
I maj lämnar The Fast and the Furious bioduken och intar Globen med en actionspäckad liveshow fylld med rafflande stunt – och några av de mest ikoniska bilarna från filmserien. Räck upp handen om du är peppad för två adrenalinstinna timmar med rusande motorer!

Testa dig: Vad kan du om bilarna i Fast & Furious-filmerna?

12 Mar 2018, 15:31
Snart kommer Fast & Furious till Stockholm i form av en show i Globen. I och med det vill vi testa dina kunskaper om filmseriens bilar.

Vuxenvärlden – varför lyssnar ni inte när vi ropar på hjälp?

6 Feb 2018, 16:29
Mottagandet när unga säger att de mår dåligt på grund av sociala medier oroar Isa Galvan, programledare i webb-tv-serien #MissLyckad.

Samina, 13 år: "Jag har inget perfekt liv som alla YouTubers"

26 Jan 2018, 11:42
Allt fler unga mår dåligt på grund av sociala medier. #MissLyckad är initiativet som ska ändra på det.

7 saker du bara känner igen om du växte upp med tjock-TV

12 Jan 2018, 15:59
Det fanns faktiskt en tid före obegränsat streamingutbud och TV-tittande via smartphones. Väck minnena till liv med den här listan.