Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är läsarnas alla hjärtans dag-hälsningar

Geddit | 14/02/2016 13:17

Vi bad Nyheter24s läsare skicka in sina kärlekshälsningar till oss, så att vi kunde hjälpa till att sprida kärlek.

Från Benny till Anneli

Se videon högst upp!

Från Julia till Gabriel

Bildkälla: Privat

Ända sen den första gången jag såg dig Gabriel har jag gillat dig, Jag visste redan då att du var speciell, på ett bra vis. Första gången vi pratade med varandra slog mitt hjärta med dubbla slag. Första gången du log mot mig spreds en känsla inom mig, en känsla av glädje och kärlek. Varje gång jag ser dig, sprids denna känsla, samma känsla som spreds när jag såg dig för första gången. Mitt hjärta slår fortfarande med dubbla slag när jag pratar med dig. Känslorna finns kvar, ända sen den första gången jag såg dig. Du är den viktigaste personen för mig i mitt liv, du har en sån stor plats i mitt hjärta så jag skulle kunna göra vad som helst för dig.Sen du och jag kysstes första gången med varandra så är de BÄSTA jag kan uppleva,den känslan då var helt obeskrivlig,samma som nu dom är lika underbara och helt obeskrivliga, du är så otroligt underbar så det finns inte ens ord hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig älskling.Jag vet inte riktigt hur jag uttrycka mig,men sak vet jag och de är att du är de bästa som hänt mig och jag älskar dig.

Världens bästa du!

Bildkälla: Privat

Ja, idag ligger jag nyopererad vilket innebär en inte så aktiv allahjärtansdag för oss. Jag beundrar dig hur du varje dag står ut med allt mitt grubbel, mitt klängande när du gör något viktigt, mina usla matlagning och hur mitt hjärta alltid krånglar (men som förhoppningsvis är friskt nu). Du är min bästa vän, min sambo och min stora kärlek. Jag älskar dig mer än allt annat, glad alla hjärtans dag bästa bästa du.

Till mina underbara pojkar

Bildkälla: Privat

Jag vill tala om för mina underbara pojkar Timmie Norén Charlie Norén och Jamie Norén att jag älskar dem så oerhört mycket. Jag vill också att de ska veta att jag kämpar på och att allt ska bli bra. Jag ger nämligen aldrig upp om att mina älsklingar och jag ska bli lyckliga o glada.

Kram, Mamma Desiré Norén

Från Ann till Sambo

Bildkälla: Privat

Jag vill skicka en hälsing till min pojkvän, som även är min sambo & bästavän. Jag vill bara berätta hur oändligt mycket du betyder för mig, hur lycklig du faktiskt gör mig. Snart har vi delat nitton månader med varandra, helt sjukt tanke på att det kändes som om det var igår jag satt bredvid dig & hade fjärilar i magen. Men ändå så har vi gjort så otroligt mycket, du har satt en ring på mitt finger & gjort mig till den lyckligaste flickan på jorden. Du är världens finaste människa, jag är så otroligt silt över att få kalla dig för mig. Du är världens bästa igenom allt, det finns & kommer aldrig finnas någon som är lika bra som du. Glöm aldrig att du är världens mest fantastiska människa, jag älskar dig oändligt. / puss från din Ann

Från Rebecka till William

Bildkälla: Privat

Min älskade William, om du bara visste hur mycket jag verkligen älskar dig och saknar dig. Snart får vi äntligen bo tillsammans igen, och tills dess får vi fortsätta kämpa tillsammans för tillsammans klarar vi allt. Tack för att du är du, världens bästa!

Min älskade William

Har du en partner?