Synvillan som förbryllar världen – hur många tjejer ser du på bilden?

Den här bilden får internet att gå fullständigt bananas. Och vid en närmare blick kan vem som helst att undra. Hur många tjejer ser du?


Vid första anblicken kan får man ju oftast en ganska tydlig uppfattning om hur många personer som befinner sig i en bild. Och oftast är det inte speciellt svårt att räkna. Men nu har en ny bild gått viral på nätet, och frågan är tydlig. Hur många tjejer ser vi på den här bilden?

Det är fotografen Tiziana Vergari som tagit bilden, och bilden föreställer några tjejer som sitter bredvid en spegel i Conthey i Schweiz.

Vissa säger två, andra tre och vissa menar att det är fyra tjejer på bilden. Tycker du att det ser enkelt ut? Ta en titt på armbanden som en av tjejerna har runt handelden. Kolla sedan i spegelbilden. Nu blev det lite krångligare va?

”Det är tre. Det är två tjejer i mitten, men i spegeln syns en längre tjej. Hur förklarar ni det?”, skriver en användare på Instagram.

”Det måste vara två tvillingpar. Den andra tjejen har armband på sin handled, den tredje har inte det”, skriver en.

”Det är två stycken. Kolla på mönstret på den första tjejens högra axel så ser ni att det att samma mönster förekommer på varenda reflektion i spegeln”, skriver en annan i kommentarerna under bilden.

Hur många ser du på bilden?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!