Är du pepp?
Är du pepp?

Ida Wargs guide: Kom igång med löpningen

Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör Ida Warg utmanar dig! Den här veckan har du möjlighet att haka på utmaningen som får dig att komma igång med löpningen. Är du med?


Lär känna Ida

Namn: Ida Warg

Ålder: 26

Bor: Stockholm

Idas blogg hittar du här.

Samt här på Facebook.

Och hennes instagramkonto här.

Ida är Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör. 

Happy Monday everybody! Det är måndag och jag är supertaggad som vanligt. Den här veckan är det dags för en ny utmaning igen och eftersom det är Tjejmilen i veckan så känns det så naturligt att följa temat och köra löpning som veckans utmaning.

Jag utmanar er läsare till att springa minst totalt 2,2 mil (22km) innan veckans slut. 

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka det här inlägget, lämna sedan en kommentar om att ni är med och glöm inte att skriva med er bloggadress. Jag kommer sedan göra ett inlägg med länkar till alla bloggar som är med i veckans utmaning.

Kommer även ha samma utmaning på Instagram där ni också kan delta och hashtaga #idasfitness

SÅ VEM ÄR PÅ VECKANS UTMANING?! LET´S RUN!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så maximerar du effekten av din allergimedicin – enligt experten

25 Mar, 16:36

Apotekaren varnar: Det händer om du äter för mycket vitaminer

27 Feb, 19:26
Enligt en undersökning tar fler än var tredje person olika kosttillskott med hopp om goda hälsoeffekter. Men kan man äta för mycket vitaminer? Och vad händer om man gör det? Det svarar chefsapotekare Annika Svedberg på i en intervju med Nyheter24.

Så gör du slut med en narcissist • Misstaget du inte vill göra: "Finns en risk"

28 Jan, 12:02
Vill du göra slut med din partner, men misstänker samtidigt att denne har en narcissistisk personlighetsstörning? Då finns det några saker som kan vara bra att tänka på, enligt psykologen Monica Emanell.

Pensionär? Det måste du känna till för att undvika fallskador

10 Jan, 17:32
Närmar du dig pensionsåldern eller har kanske rent av redan nått den? Då finns det några detaljer som är bra att känna till för att undvika fallskador.

Missarna du ska undvika i vinterkylan: "Är ju helt galet"

3 Jan, 14:32
Nu har den isande vinterkylan kopplat ett järngrepp om Sverige. För att undvika hudskador finns det några klassiska missar du bör undvika, det menar hudläkaren Petra Verga Kjellman.

Läkaren slår hål på myterna om vinterkräksjuka – så skyddar du dig bäst

30 Dec 2023, 14:37
Säsongen för vinterkräksjuka har anlänt till Sverige och som vanligt väntas tusentals drabbas av det jobbiga viruset. Nyheter24 har pratat med Doktor24:s ansvariga läkare Lars Lindstedt, som berättar hur du skyddar dig på bästa sätt.