Söndag 27 Nov
Stockholm

Isabella Jedler

Isabella Jedler är en svensk bloggare och influencer född 30 januari 1996. Hon är uppvuxen i Linköping i en familj med fem syskon. Nu bor hon i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten.


I oktober 2015 representerade Isabella Sverige i skönhetstävlingen Miss International, men valde själv att lämna tävlingen en vecka innan finalen i Tokyo. Hon har tidigare berättat i intervjuer att arrangören försökte få henne att stanna kvar genom att muta med att få vinna tävlingen. "Jag kände mig som en eskort" skrev Isabella i samband med avhoppet på sin Instagram, där hon har närmare 70 000 följare.


Men det gick ingen nöd på Bella efter avhoppet. Efter tävlingen blev hon en storbloggare på Finest.se, festarrangör, PR-konsult och make up artist. På sin välbesökta blogg delar hon med sig av sina bästa skönhetstips och låter sina följare få ta del av hennes vardag. 


Ett annat ämne hon gärna diskuterar i bloggen är relationer och förhållanden. Tidigare har hon skrivit en del kontroversiella texter som med glimten i ögat handlar om hur hon är som flickvän och det här med att byta relationsstatus på Facebook. På frågan om vad Isabella går igång på hos en kille så har hon svarat att hon är "sapiosexuell" och tänder på smarta killar, ofta driftiga entreprenörer. 

Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.