Måns Zelmerlöw

Artisten och programledaren Måns Zelmerlöw föddes den 13 juni 1986 i Lund. Han har en syster som heter Fanny. Nu bor han på Kungsholmen i Stockholm.


Sångaren som sätter hjärtan i brand med sitt charmiga leende, brukar ofta kallas för smeknamnet "Mums-Mums".


Många verkar undra hur lång Måns Zelmerlöw är. Nyheter24 har såklart svaret. Enligt honom själv är han 181 cm lång.


Måns slog igenom i TV4:s Idol 2005, där han kom på en femteplats i tävlingen. Året därefter vann han Let's Dance tillsammans med Maria Bild. Samma år spelade han Danny Zuko i musikalen Grease. Ett intensivt år, minst sagt.


Sedan dess har det rullat på. Måns har hunnit medverka i Melodifestivalen, som han dessutom vann 2015 med låten "Heroes".


Han har också varit programledare för bland annat Sommarkrysset, Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Dessutom är han låtskrivare till flera dansband.


När det kommer till privatlivet så bekräftades det i januari 2017 att det är den brittiska skådespelerskan Ciara Janson, 29, som har fått honom på fall. Ciara Janson har sedan tidigare en son och har dessutom designat omslaget till Måns nya album.


Måns har tidigare varit tillsammans med artisten Marie Serneholt och juristen Azra Osmancevic. Det ska även ha förekommit lite hångel med artisten Molly Pettersson Hammar efter Melodifestivalens delfinal i Göteborg 2015.


I podcasten Värvet har Måns Zelmerlöw öppet pratat om att han har varit otrogen i flera relationer och att han har gått i terapi för att få hjälp med sitt stora bekräftelsebehov.


På Måns Zelmerlöws Instagram @manszelmerlow har han närmare en halv miljon följare.

Måns Zelmerlöv
Bildkälla: Henrik Montgomer
Visa resten ↓
2 Jun, 10:12
Lotta på Liseberg är snart igång igen. Men när har Lotta på Liseberg premiär 2023 och vilka artister gästar? Läs allt om det här.
26 Maj, 13:46
Festivalen Sweden Rock i juni, Coldplay på Ullevi i juli eller Swedish House Mafia i Malmö i augusti? Det är dags att planera sommarens musikupplevelser. Här listas de största festivalerna och konserterna:
25 Maj, 14:02
Det är dags att planera sommarens musikupplevelser. Här listas de största festivalerna och konserterna under sommaren 2023.
20 Maj, 12:02
Vikingen och Kungen lämnade fredagens masked singer. Bakom Vikingen gömde sig Måns Zelmerlöws fru Ciara. Måns blev så glad över att se henne så han hånglade upp henne i direktsändning...
19 Maj, 21:28
Kungen och Vikingen fick lämna TV4:s "Masked singer" på fredagskvällen. Bakom maskerna dolde sig en skidkung och – panelmedlemmen Måns Zelmerlöws fru.
11 Maj, 20:06
Det blir svenskt både i toppen och i botten när brittiska The Guardian rankar alla vinnare av Eurovision Song Contest.
10 Maj, 10:31
Eurovison 2023 är i full gång och Loreen gör sitt yttersta för att representera Sverige. Däremot blev det problem för svenska profilen Måns Zelmerlöw under tävlingen...
9 Maj, 21:16
Loreen går vidare till final i Eurovision Song Contest.Det gör även främsta konkurrenterna Käärijä från Finland och Alessandra från Norge.
20 Apr, 15:21
Måns Zelmerlöw och Per Andersson ska ännu en gång jobba tillsammans berättar de i Nyhetsmorgon. Nu avslöjar Per hur samarbetet började mellan dem...
19 Apr, 10:00
Måns Zelmerlöw och Per Andersson gör en ny julturné tillsammans. Förra gången artisten och komikern slog sina påsar ihop kulminerade det med en digital julshow som fick hemsidan att krascha.
18 Apr, 18:04
De blir årets kommentatorer i SVT:s sändning av Eurovision Song Contest, meddelar public service-bolaget i sociala medier.
14 Apr, 21:28
Nästa figur att skickas hem från "Masked singer" är den rosa superhjälten. Panelmedlemmen Måns Zelmerlöw lyckades gissa rätt på vem som dolde sig bakom masken.
4 Apr, 08:32
Måns Zelmerlöw släpper ny musik. Den 7 april släpper han singeln "Andetag" tillsammans med sitt band The Agreement.
31 Mar, 22:06
Masked Singer 2023 är igång. Först att lämna Masked Singer 2023 blev "Skrothögen" och under masken dolde sig Joakim Lundell.
30 Mar, 17:06
Hur träffades Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw? Hur många barn har de och var bor familjen? Läs mer om Ciara Janson Zelmerlöw här.
30 Mar, 05:10
Masked Singer 2023 drar igång och nu avslöjar Felix Herngren detaljer om årets säsong. Läs mer om Masked Singer 2023 här.
13 Mar, 14:20
Under en intervju på SVT får Måns Zelmerlöw en fråga om en romantisk flört med en dokusåpaprofil. Men artisten är inte bekväm och lämnar studion...
8 Mar, 05:02
Sverige är redan förhandsfavoriter i Eurovision Song Contest – trots att vi ännu inte har korat en vinnare av Melodifestivalen.
2 Mar, 05:06
Med "Ronja Rövardotter" i bagaget ger sig Måns Zelmerlöw ut på sin första konserthusturné någonsin. Han har hela sitt band med sig på resan.Jag har nog aldrig varit så taggad på en turné, säger Måns Zelmerlöw.
25 Jan, 09:48
En helt ny svensk musikal, "The one", ser dagens ljus i höst. Bakom projektet står Fredrik "Benke" Rydman och musiken skrivs av välkända låtskrivare som Miss Li och Linnea Deb.Sångerskan Janice spelar en av huvudrollerna – som dansare.Alla utmanar sig själva i den här föreställningen, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.