Söndag 3 Jul
Stockholm

Måns Zelmerlöw

Artisten och programledaren Måns Zelmerlöw föddes den 13 juni 1986 i Lund. Han har en syster som heter Fanny. Nu bor han på Kungsholmen i Stockholm.


Sångaren som sätter hjärtan i brand med sitt charmiga leende, brukar ofta kallas för smeknamnet "Mums-Mums".


Många verkar undra hur lång Måns Zelmerlöw är. Nyheter24 har såklart svaret. Enligt honom själv är han 181 cm lång.


Måns slog igenom i TV4:s Idol 2005, där han kom på en femteplats i tävlingen. Året därefter vann han Let's Dance tillsammans med Maria Bild. Samma år spelade han Danny Zuko i musikalen Grease. Ett intensivt år, minst sagt.


Sedan dess har det rullat på. Måns har hunnit medverka i Melodifestivalen, som han dessutom vann 2015 med låten "Heroes".


Han har också varit programledare för bland annat Sommarkrysset, Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Dessutom är han låtskrivare till flera dansband.


När det kommer till privatlivet så bekräftades det i januari 2017 att det är den brittiska skådespelerskan Ciara Janson, 29, som har fått honom på fall. Ciara Janson har sedan tidigare en son och har dessutom designat omslaget till Måns nya album.


Måns har tidigare varit tillsammans med artisten Marie Serneholt och juristen Azra Osmancevic. Det ska även ha förekommit lite hångel med artisten Molly Pettersson Hammar efter Melodifestivalens delfinal i Göteborg 2015.


I podcasten Värvet har Måns Zelmerlöw öppet pratat om att han har varit otrogen i flera relationer och att han har gått i terapi för att få hjälp med sitt stora bekräftelsebehov.


På Måns Zelmerlöws Instagram @manszelmerlow har han närmare en halv miljon följare.

Måns Zelmerlöv
Bildkälla: Henrik Montgomer
Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.