Här är nya smaken på Gott & Blandat

Klassikern Gott & Blandat kommer nu i en helt ny smak.


Gott & Blandat är godispåsen som är mångas favorit, den är helt enkelt en perfekt blandning av sött fruktgodis och lakrits.

Nu kommer de med en ny variant som innehåller en del klassiska godisbitar vi hittar bland lösgodiset som vattenmelonen och persikan men också en hel del nyheter i form av exotiska frukter.

Kolla in nyheten i klippet ovan.

/
Relaterat
Senaste nytt

6 enkla knep: Så blir du av med sötsuget på nolltid

igår 14:26

Kalorier ägg – så mycket är det

29 Sep, 14:21
Ägg är goda, hälsosamma och kan tillagas på många olika sätt. Men hur många kalorier finns det i ett ägg egentligen? Här hittar du svaret.

5 Nostalgiska middagar – som borde komma tillbaka

24 Sep, 15:39
Det är inte alltid lätt att komma på vad man vill äta till middag. Nyheter24 har listat 5 nostalgiska maträtter som är för goda för att inte lagas. Kanske blir du inspirerad och lagar Hawaii kassler till middag.

Här är svenskarnas favoritkorv 2023: "Klassiker av en anledning"

21 Sep, 18:04
Circle K och Kantar Sifo har tillsammans fördjupat sig i svenskarnas korvvanor. Efter en djupgående undersökning kom de fram till vilken som är svenskarnas favoritkorv.

Nyheter24 testar Coca-Colas nya smak – så du slipper: "Hade kunnat spy"

19 Sep, 16:52
Coca-Colas nya smak 3 000 Zero Sugar​ lanserades i veckan. Den mystiska smaken har sågats rejält på sociala medier. Nyheter24 testar läsken, för att ta reda på vad den smakar, så du slipper.

TV-kockens 6 bästa tips på hur man undviker matsvinn: "Rent slöseri"

18 Sep, 18:36
Enligt en undersökning av HelloFresh och Censuswide så slänger svenska hushåll en femtedel av den mat de köper. Nu delar TV-kocken Paul Svensson med sig av sin sex bästa knep för att minska matsvinnet.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.