Söndag 18 Apr
Stockholm

Så gör du himmelskt god och lyxig brunch-toast

Omeletten, brödet och påläggen i en och samma skiva bröd. Fixas enkelt och snabbt på under halvtimmen.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ingredienser (4 portioner):

4 skivor rostbröd av valfri sort

2 msk smält smör

4 st ägg

0,5 dl riven ost av valfri sort

2 skivor smörgåspålägg

ev finhackad koriander till garnering.

Gör såhär:

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Lägg rostbröden på en plåt med bakplåtspapper. Med hjälp av botten på ett glas gör du som en grop genom att platta till mitten av brödskivorna.
  • Pensla varje brödskiva med smält smör.
  • I gropen kläcker du ett ägg och garnerar sedan runtom med riven ost och smörgåspålägg som du skär i strimlor.
  • Tillaga dina brunch-toast i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Garnera med finhackad koriander och servera direkt!
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela