Så gör du en inbakad chokladkaka på bara 10 minuter

Det enda som är bättre än choklad är smält choklad inbakad i frasig smördeg.


Är du sugen på något farligt gott så fixar du dessa under kvarten. 5 minuter förberedelse och 10 minuter i ugnen på bara 4 ingredienser! 

Receptet nedan ger 4 stycken.

Ingredienser:

4 smördegsplattor

4 rader choklad

1 uppvispat ägg

ev pärlsocker till garnering.

Gör så här:

Lägg en rad choklad i mitten på varje smördegsplatta. Vik in kanterna på smördegen och rulla ihop. Lägg de inbakade chokladraderna på en plåt med bakplåtspapper och pensla med uppvispat ägg. Garnera eventuellt med pärlsocker eller något annat du gillar och grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Klart att ätas direkt men akta tungan, chokladen är riktigt varm när de är nygräddade!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!