Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

3 tips på fyllningar till ägghalvor

Mat | 15/12/2017 13:19

Piffa upp dina ägghalvor till julbordet eller nyårsbjudning med dessa läckra fyllningar.

Superenkla att göra och sjukt goda. Anpassa mängden ingredienser till antalet ägghalvor som du vill göra. 

För alla fyllningar gäller samma princip: Koka äggen, skala och dela i två. Gröp ur äggulan och blanda ihop med resten av ingredienserna för respektive fyllning. Fyll hålet som blir kvar efter äggulan med fyllning och voilà! Redo att ätas direkt!

  • Remouladägghalvor: Äggulor, finhackade pickles, currypulver.
  • Syrliga laxägghalvor: Äggulor, rökt lax, finhackad dill, limesaft, matyoghurt.
  • Ostiga potatisägghalvor: Äggulor, majonäs, potatis, parmesanost, salt & peppar.

Se precis hur du ska göra i klippet ovan.