Torsdag 13 Maj
Stockholm

Lasse bad om ursäkt efter att ha näthatat Henrik Schyffert – då gjorde Schyffert det här

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Lasse, 49, hängdes ut av Henrik Schyffert, men har nu bett om ursäkt. Och det var inte förgäves för nu tar Schyffert bort inlägget med Lasses kommentar.

Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Henrik Schyffert hängt ut en näthatare på sin Facebooksida där komikern har över 80 000 följare. Schyffert valde också att lägga ut personens namn i inlägget.

Bildkälla: Faksimil Facebook

Personen som hängdes ut var Lars, som Nyheter24 pratat med tidigare under dagen. Lars har nu bett om ursäkt till Schyffert, vilket uppmärksammats av komikern själv.

Bildkälla: Faksimil Facdebook

Lars har fått motta en hel del näthat själv sedan Schyfferts inlägg publicerades.

Bildkälla: Faksimil Facebook

Men nu går Schyffert och Lars ytterliggare ett steg i försoningen eftersom Henrik Schyffert nu väljer att ta ner sitt inlägg med Lars kommentar.

Bildkälla: Faksimil Facebook

Gjorde Henrik Schyffert rätt som tog bort inlägget?
Tack för din röst!
Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela

mySafety Försäkringar

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott. Vi hjälper våra kunder att hantera hat och hot på nätet och skyddar deras identiteter från att kapas och stjälas. Vi vet att nya problem kräver nya typer av lösningar och att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.  Bevakningen sker med ekonomiskt stöd av mySafety Försäkringar. Nyheter24 garanterar att den redaktionella bevakningen är oberoende och utan kommersiell påverkan. Kommersiellt material är märkt specifikt med ”Presenteras av mySafety Försäkringar”
Är du en lover eller hater på nätet?