Margaux Dietz känga till Jacob Liebermann – efter egna realityserien
Margaux och Jacobs nya gemensamma projekt är realityserien "Moderna familjen" på Youtube. - Foto: Jonas Ekströmer/TT och Instagram/margauxdietz

Margaux Dietz känga till Jacob Liebermann – efter egna realityserien

Margaux Dietz och Jacob Liebermann har en historia av infekterade bråk. Men på senaste tiden har relationen tagit u-sväng. Trots deras numera blomstrande vänskap är det fortfarande vissa saker som skaver...


Influencern Margaux Dietz, 31, har sonen Arnold tillsammans med sitt ex Jacob Liebermann, 37. Bara månader efter den storslagna bröllopsfesten, där Ebba Busch ledde ceremonin trots avsaknad av titeln vigselförrättare, gick de isär i slutet av 2019. 

Och efter deras uppbrott har relationen stormat rejält. 

Margaux och Jacobs bråk om sonen Arnold

Den mest infekterade konflikten rörde att Jacob inte samtyckte till att Margaux exponerade deras gemensamma son Arnold på sina kanaler. 

I december 2020 berättade han på sin Instagram om hur han är djupt bekymrad över sonen Arnolds medverkan i Margaux Dietz sociala medier – läs mer här

Foto: Youtube/Moderna familjen

Margaux Dietz om Arnolds ord: “Pappa sa att han inte hade ditt nummer”

Men nu verkar Jacob Liebermann ha gjort en helomvändning när han har valt att skapa en realityserie på Youtube tillsammans med Margaux Dietz. I premiäravsnittet av serien "Moderna familjen" pratade föräldrarna ut om sitt bråk och om hur kämpigt det var. 

Här kan du läsa mer om Margaux Dietz veckor utan sonen – då han inte kunde ringa sin mamma.

Och det före detta paret har minst sagt lyckats vända separations-skutan på havet som stormat kraftigt runt dem. De till och med firar varandras födelsedagar tillsammans – om än med lite annorlunda presenter. Här kan du läsa mer om Margaux kontroversiella gåva till sitt ex.

Foto: Youtube/Margaux Dietz

Margaux Dietz sågning av Jacob Liebermann – efter Moderna familjen

Premiäravsnittet av Moderna familjen gjorde starkt avtryck hos tittarna, men även Margaux. Och mer specifikt rör det sig om en viss sak som exet Jacob gjorde, vilket hon påminns om – mitt i renoveringen.  

I sin senaste video på Youtube tar Margaux sitt redan färgsprakande hem till nästa nivå. 

Hon målar nämligen om sitt badrum i en sockersöt pastellig rosa färg. Och inte nog med det – hon fixar även biffen helt själv. 

Foto: Youtube/Margaux Dietz

Men det är när hon stöter på lite patrull med rollern som hon passar på att slänga iväg en känga till sitt ex. Något som Jacob sa i familjens realityserie landade inte helt bra hos Margaux…

Margaux Dietz pik till Jacob: "Vem är du?"

En minst sagt nöjd Margaux lyckas tillslut lösa problemet med rollern. 

– Learning by doing, “LBD”, som Jacob skulle säga, skrattar hon. 

Foto: Youtube/Margaux Dietz

I preimäravsnittet fick nämligen tittarna följa med på Jacobs morgonrutin som börjar med att han kör ett träningspass, därefter mediterar och sedan skriver reflektioner i sitt anteckningsblock. Det är då han droppar akronymen som han strävar efter: “ABL”, eller “always be learning”. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

– Always be learning, “ABL”, skrattar Margaux medan hon målar badrummet och fortsätter: 

– Asså förlåt, men jag vet inte om ni också har sett Moderna familjen-avsnittet, men jag skrattade lite åt Jacobs morgonrutin. Man bara: “Vem är du? Och var är min ex-man?”

Båda två verkar minst sagt gilla inspirerande akronymer! Även om Margaux kanske blev lite konfunderad av Jacobs nyfunna vanor!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.