Margaux Dietz och Jacob Liebermann i nytt bråk: "Skrivit papper"
Margaux Dietz och Jacob Liebermann i nytt bråk: "Skrivit papper" - Foto: Stella Pictures, Youtube/Moderna Familjen

Margaux Dietz och Jacob Liebermann i nytt bråk: "Skrivit papper"

Margaux Dietz och Jacob Liebermann har en stormig historia i bagaget. Efter att de tillsammans startat den nya realityserien "Moderna Familjen" avslöjar nu Margaux att ett nytt bråk dykt upp.


Margaux Dietz, 31, har sonen Arnold tillsammans med sitt ex Jacob Liebermann, 37. 

Bara månader efter den storslagna bröllopsfesten, där Ebba Busch ledde ceremonin, gick de isär i slutet av 2019. Efter uppbrottet har relationen stormat rejält – men ex-paret relation har nu tagit en u-sväng och tillsammans har de valt att starta realityserien "Moderna Familjen".

Nyheter24 har tidigare skrivit om Youtubekanalen där Margaux och Jacob i premiäravsnittet pratade ut om sitt tidigare bråk och om hur kämpigt det var. 

Margaux Dietz och Jacob Liebermanns bråk

Jacob Liebermann och Margaux Dietz. Foto: STELLA Pictures/Wennerlund

Den infekterade konflikten som många redan vet om handlade om att Jacob inte samtyckte till att Margaux exponerade deras gemensamma son Arnold på sina kanaler. 

I december 2020 berättade Jacob öppet på sin Instagram om hur han är djupt bekymrad över sonen Arnolds medverkan i Margaux Dietz sociala medier – läs mer här

Margaux och Jacobs i nytt bråk 

Margaux avslöjar att hon och Jacob återigen bråkat. Bild: Skärmdump/Youtube

I det senaste avsnittet "Nära att det inte blev ett till avsnitt..." av "Moderna Familjen" inleder Margaux med att avslöja något nytt. 

– Vi har ju bråkat. Jag har ställt frågan två eller tre gånger till Jacob sedan förra avsnittet om vi ska fortsätta med det här eller om det går ut över vår relation med Arnold, säger Margaux i videon. 

Hon avslöjar att hon och Jacob återigen har rykt ihop. 

– Det var ju väldigt nära att det inte skulle bli ett till avsnitt av det här härliga, goa och glad programmet. Vi har bråkat som fan, säger Margaux. 

Bråket om "Moderna Familjen" 

Margaux avslöjar att hon och Jacobs nya konflikt grundar sig i den nya realityserien och att det var därför det var nära att det inte blev ett till avsnitt. 

– Någonstans var det därför jag sa till Jacob "vill du verkligen fortsätta med det här" för att bråket som vi har haft har med Moderna Familjen att göra. Det viktigaste är att Arnold mår bra, förklarar Margaux och fortsätter:

– Nu är vi överrens och har skrivit papper igen och grejer, avslöjar Margaux. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!