Bingo Rimér och Julia Franzén
Bingo och Julias relation går från klarhet till klarhet. - Foto: Instagram/juliafranzen.se

Julia Franzén avslöjar nya barnplanerna med Bingo Rimér

Julia Franzén och Bingo Rimérs förhållande går från klarhet till klarhet. Nu avslöjar Julia vad hon tänker kring att få barn tillsammans med fotografen. Något som inte verkar helt självklart...


Realityprofilen och influencern Julia Franzén, 31, och fotografen Bingo Rimér, 46, är störtförälskade, för andra gången. 

Förutom en stark kärlek till varandra, så har de både två även en förkärlek till att resa till diverse exklusiva destinationer. Nyligen befann sig Julia och Bingo på en romantisk lyxresa på Maldiverna – och smakar det så kostar det.  Nyheter24 tog reda på vad kalaset gick på!

Bingos bild på Julia fick följarna att rasa: "Äcklas"

Följer man paret på sociala medier får man uppleva deras romantiska resor och upptåg. Och man får även ta del av en vissa andra, mer intima detaljer. 

"Jag vaknade tidigt imorse bakis som en örn och kåt som en björn”, skrev Bingo nyligen under en lättklädd bild på sin flickvän. 

Och bilden väckte minst sagt starka känslor hos följarna. "Är det bara jag som äcklas åt det här inlägget?", löd en upprörd kommentar. 

Foto: Instagram/bingorimer

Bingo Rimérs sexuella avslöjande om Julia Franzén: "Lättare att få..."

Just att både Julia och Bingo är öppna med den intima biten är därmed inget nytt. Men ibland tas det till ytterligare en mer extrem nivå. 

Det var i ett av senaste avsnitten av Bingo och exet Katrin Zytomierskas, 44, podcast "Relationspodden 2.0" som fotografen gav lyssnarna en minst sagt explicit inblick i sovrummet.

Men är man nykär så är man – och är det rätt så är det lätt. Paret diskuterar nämligen att både gifta sig och skaffa barn, inom en relativt nära framtid.

Julia har tidigare berättat att hon vill ha barn och att en anledning till att förhållandet tog slut första omgången var för att Bingo inte kände samma. 

Något som nu har ändrats, då paret planerar att ha ett långdistansförhållande, där Julia Franzén och barnen ska bo i Marbella och Bingo Rimér ska pendla från Sverige. 

Julia Franzén om barnplanerna med Bingo Rimér: "Vill inte..."

I en frågestund på sin Instagram-story i helgen gav Julia följarna en efterlängtad uppdatering på barnfronten. 

En fråga löd: “Har du slutat med preventivmedel ifall du vill bli gravid?”

Men alla följare med bebisfeber får nog vänta lite till, för Julia verkar inte vara redo riktigt än. 

Foto: Instagram/juliafranzen.se

“Nej, jag har kopparspiral, har haft det sen jag var 18. Vill inte bli än, vill lära känna Bingan lite mer först @bingorimer”, svarar Julia följt av en blinkande emoji.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!