Måndag 15 Aug
Stockholm

Rapparen Machine Gun Kelly nära att dö

Megan Fox och Machine Gun Kelly – ett av Hollywoods hetaste kärlekspar.
Megan Fox och Machine Gun Kelly – ett av Hollywoods hetaste kärlekspar. Foto: Stella Pictures

Machine Gun Kelly delar med sig av en hjärtskärande händelse som fick sin fästmö, skådespelerskan, Megan Fox att bokstavligen att bli "speechless" när livets vändningar höll på att kosta rapparens liv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Modellen och skådespelerskan Megan Fox, 36, och rapparen Colson Baker, 32, mer känd under artistnamnet Machine Gun Kelly, är ett av Hollywoods hetaste par. Turturduvorna har länge delat med sig av sin spirande kärlek till varandra – en kärlek på "själsfrände" nivå. 

Tillsammans har de skapat rubriker över hela världen när de flitigt synts i varandras sällskap på röda mattor, premiärer och med "vågade" inlägg på Instagram. Inlägg som minst sagt fått fans att tappa hakan.

Men även de mest lycksaliga i rampljuset- och i kärlekens tecken kan dölja ett mörkare inre som kan sluta i tragedi.

I den nyligen lanserade dokumentären "Life in Pink" om rapparens liv, delar han med sig öppenhjärtligt av en händelse för två år sedan som fick Megan Foxs värld att stanna upp.

Machine Gun Kelly syns flitigt på röda mattor i extravaganta utstyrslar Foto: Stella Pictures

I ett hjärtskärande samtal som ska ha utspelat sig mellan paret i början av deras relation ska Machine Gun Kelly varit nära att begå självmord.

Efter att Machine Gun Kellys pappa gått bort för två år sedan ska han brottats med att ta sin beskärda del av hjärtesorg. Bördan blev för tung att bära, och i samband med sin fars bortgång började rapparen må dåligt.

Machine Gun Kelly spänner upp vapnet

Rapparen berättar i dokumentären att han brukade sova med ett hagelgevär bredvid sig. Tills "han tappade det". Då ringde han sin numera fästmö Megan Fox, som filmade i Bulgarien.

– Jag ringde Megan och sa "du finns inte här för mig, jag är i mitt rum och jag håller på att flippa ur", säger han med hänvisning till Paige Six.

Han berättar hur han skriker i telefonen och samtidigt håller i vapnet. Men när han ska spänna upp geväret så fastnar kulan i vapnet – och Megan är alldeles tyst i telefonen. 

– Jag förstod att inte allt stod rätt till, säger Machine Gun Kelly till Paige Six.

Machine Gun Kelly hyllar kärleken Megan Fox

Efter den ödesdigra stunden säger rapparen att han slutade ta droger. Machine Gun Kellys dotter Casie, 12, och Megan ska tidigare uttryckt att de inte längre vill samtala och umgås med honom i en "dimma av droger". 

I dokumentären hyllar han även Megan och menar hur hon blev hans räddning i mörkret.

– Det är det som hjälper mig att skriva låtar. För det är som sagorna du fick höra om i skolan, den passionen är från en annan värld, säger han till tidningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.