Mary, Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Mary från Farmen har varit ihop med Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer - Foto: TV4, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Mary från Farmen avslöjar varför det tog slut med Christian Bauer

​Mary Enqvist, känd från "Farmen" i TV4, var i två års tid ihop med Pernilla Wahlgrens nuvarande pojkvän Christian Bauer. Nu avslöjar Mary varför förhållandet med Bauer tog slut.


Mary Enqvist, 41, såg vi i TV4:s "Farmen" förra året. Mary kommer ursprungligen från Piteå men bor nu i Gustavsberg med sin 8-åriga dotter. 

Mary jobbar som Satsinstruktör, och på Instagram uppdaterar hon ofta sina följare om vad som händer i hennes liv.

I "Farmen" blev det ingen vinst för Mary – den gick istället till deltagaren Daniel Tholén. Men Mary berättade på sin Instagram att hon istället fick ett minne för livet.

"Ett STORT äventyr är färdigrullat på tv men minnet består man delar något speciellt med speciella människor och detta minne kommer man bära med sig hela livet. Jag är så tacksam att jag hoppade på trots tveksamheter från nära och kära. Jag må ej vunnit 1:a platsen men jag vann bästa vänner vi skulle aldrig ha möts i verkliga livet. Tack för det och ni som vart oroliga, de är inte sista gången ni ser Mary i tv-form", skrev hon efter sin medverkan i "Farmen".

Mary från Farmen har varit ihop med Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

Vad många kanske inte är vet är att Mary faktiskt har varit ihop med Pernilla Wahlgrens nuvarande pojkvän Christian Bauer, 56. 

Mary och Christian Bauer var ett par i två års tid, och de träffades faktiskt när Mary var instruktör på gymmet där Bauer tränade.

– Jag var instruktör på gymmet och han gick i en av mina klasser. Han var i ett förhållande och jag var i ett förhållande. Sedan var det inget mer med det, men vi hade ett väldigt gott öga till varandra. Några år senare blev vi singlar, samtidigt. Då föll det sig naturligt att vi började dejta. Det är tio år sedan, jag var väldigt ung, berättar Mary i en intervju med Hänt.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren på event ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför gjorde Mary och Christian Bauer slut

Mary avslöjar även varför relationen mellan henne och Bauer tog slut.

– Vi hade kunnat "hålla på" hur länge som helst, men jag ville ha familj och han var klar med barnbiten. Fast jag var verkligen dödskär i honom. När han ringde och det stod Bauer i telefonen så började jag skaka. Så kär var jag!, berättar Mary för Hänt.

Då blev Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ihop 

Det var i maj 2021 som det stod klart att Pernilla Wahlgren och Christian Bauer var ett par. Först ville inte Pernilla gå ut offentligt med vem hon var ihop med, men efter en tid var paret redo att gå ut officiellt med varandra på Instagram. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Bildkälla: Stella Pictures.

Sedan dess har paret gått på röda mattan ihop och även hunnit gästa Carina Bergfeldts talkshow – och där hade faktiskt Pernilla en hälsning till Bauers barn.

Kärleken mellan Pernilla och Christian Bauer verkar onekligen blomstra, och nyligen skrev Nyheter24 att Pernillas följare tror att paret har förlovat sig.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.