Kim Kardashian och Pete Davidson
Trubbel i paradiset för Kim Kardashian och Pete Davidson? Det tror fansen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Därför tror fansen att Kim Kardashian och Pete Davidson har gjort slut

Det var ett tag sedan som Kim Kardashian och pojkvännen Pete Davidson syntes ihop. Nu tror fansen att Kim och Pete har gjort slut. Läs mer om det här.


Kim Kardashian, 41, och Pete Davidson, 28, började dejta varandra i oktober. Det var faktiskt Kim som tog initiativet till en dejt med Pete. Hon hade då hört talas om hans "big dick energy" och hon själv var "down to fuck". 

Kim, som är känd för att få saker gjorda, fixade rätt på hans telefonnummer och slängde iväg ett sms. Resten är så att säga historia.

Kim Kardashian och Pete Davidson. Bildkälla: Stella Pictures.

Sedan Kim och Pete blev ett par har de synts på flera röda mattan-event ihop. Bland annat gjorde de sin debut som par på vita husets årliga middag, och tätt efter det vankades det Met Gala i New York.

Kim och Pete har även varit på en härlig solsemester ihop, och därifrån bjöd Kim på flera bilder på henne och Pete.

Pete Davidson och Kim Kardashian på semester ihop. Bildkälla: Instagram/kimkardashian

Men sedan dess har det varit knäpptyst om Pete från Kims sida. Detta har fått Kims fans att undra om det är trubbel i paradiset...

Är Kim Kardashian och Pete Davidson fortfarande ihop?

Kim Kardashian är nyligen hemkommen från Paris där hon bland annat har gått på catwalken tillsammans med Nicole Kidman för Balenciaga. Med på resan till Paris hade Kim dottern North och sin mamma Kris Jenner. Men någon Pete fanns inte att se så långt ögat kan nå.

Kim Kardashian och North i Paris. Bildkälla: Stella Pictures.

Pete har befunnit sig i Australien en tid där han spelar in filmen "Wizards!" med Orlando Bloom, Naomi Scott, Franz Rogowski och Sean Harris. Kim har inte besökt Pete. 

Istället fångades Pete på bild där han lämnade ett hotell med öppen gylf, något som Daily Mail rapporterade om.

På Reddit diskuterar nu Kims inbitna fans vad som kan ha hänt mellan henne och Pete.

"Är det någon annan som får en känsla av att Pete och Kim har en paus? Pete är i Australien och Kim flänger runt hit och dit. Jag vet att de jobbat men jag vet inte...Jag undrar om det snart kommer komma en "våra scheman är så komplicerade", "tajmingen var inte rätt".

"Ja jag tror att du har rätt, det är nog oundvikligt".

Pete Davidson och Kim Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures

Fansens teori: Kim Kardashian träffar Kanye West

Värt att poängtera är att när Kim tidigare har varit ifrån Pete så har hon bland annat skickat små officiella kärlekshälsningar till Pete, bland annat genom att göra en manikyr med ett "P" på.

En annan vild teori som fansen har är att Kim har umgåtts med sin ex-make Kanye West. Detta då Kims vän Jonathan Cheban la ut en bild på Kanye. Jonathan har tidigare sagt att han vill att Kim och Kanye ska bli ett par igen, skriver brittiska The Sun.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!