Paow berättar om när hon blev slagen av en tjej på Rhodos.
Paow berättar om när hon blev slagen av en tjej på Rhodos. - Foto: Instagram/Paulina Danielsson

Paow talar ut om våldsamma påhoppet på partyresan: “Spöade på mig”

Paulina "Paow" Danielsson är ofta på festliga resor, men en partyresa slutade inte väl för realitystjärnan. Nu berättar hon om att en utekväll slutade i att hon blev slagen.


Allas vår realitydrottning Paulina "Paow" Danielsson har varit med om några minst sagt händelserika månader.

I juni tog det slut mellan henne och expojkvännen Alexander Zobel, efter drygt ett år tillsammans. Paret hade blivit oense när Zobel åkt på ett bröllop i Danmark, som hon själv inte blev medbjuden till för att hon pratat illa om landet, enligt Paow själv. Därefter ska han ha avslutat relationen på telefon, efter en radiotystnad på fyra dagar.

Här kan du läsa mer om Paows uppbrott från Alexander Zobel.

Det här är Paows nya flamma på Rhodos

Men Paow verkar inte ha hängt läpp över det avslutet alltför länge. Efter uppbrottet begav sig Paow till Rhodos på festresa.

Väl i Rhodos dök hon flitigt upp på bild med den 24-årige bartendern Alexander Wallengren, som jobbar på Pepes Bodega på ön. På bilderna ser de sannerligen ut att uppskatta varandras sällskap på ett mer än vänskapligt vis.

Här kan du läsa mer om Paows nya flört.

Paow nekades av gränsvakter i USA: "Sugarbabe"

Därefter bar det av till USA för Paow. 

Men otursamt nog för realitystjärnan så kom hon aldrig in i landet, eftersom gränskontrollen inte släppte in henne.

"På väg hem igen då de är riktiga rövhål i gränskontrollen i USA. Försökte pressa mig att säga till att jag var där och tjänade pengar som "sugarbabe" och tog min telefon. Låste in mig med 40 mexikanare i över 24 timmar och försökte pressa mig i omgångar", skrev en upprörd Paow på Snapchat.

Läs mer om när Paow inte blev insläppt i USA här.

Paow om Hanna Friberg: "Den falskaste..."

Nu är Paow hemma i Sverige igen – och verkar inte ha lämnat dramat bakom sig i Amerika. På hemmaplan gästar Paow vännen och influensern Josefin Ottossons Youtubekanal. 

I det nya klippet kör vännerna en lek som de kallar för “Svara eller svälj”, vilket innebär att de måste svara på följarnas intima frågor eller ta en shot med vodka. Och med facit i hand verkar de förutsättningarna sannerligen få profilerna att öppna upp sig och bjuda på både en och annan smaskig detalj. 

Foto: Youtube/Josefin Ottosson

En fråga Josefin läser upp lyder: “Vem är den falskaste influensern enligt er? Josefin väljer att dricka hellre än att svara på frågan, men från Paow kommer svaret fort:

– Hanna Friberg.

Du kan läsa mer om varför Paow anser att Hanna Friberg är falsk här.

Paow talar ut om våldsamma påhoppet på partyresan: “Jag fick spö”

Paow och Josefin får också frågan: “Har ni legat med samma kille någon gång?”

Vännerna berättar att de har gjort det två gånger, men att det inte har skett samtidigt. På frågan om de har haft en trekant tillsammans svarar de nämligen nej. 

Men det har tydligen funnits misstankar om att det är någonting som de gjorde en gång på Rhodos.

Foto: Youtube/Josefin Ottosson

– Alla trodde vi gick hem och hade trekant, men jag fick spö istället, berättar Paow och fortsätter:

– Jag blev slagen.

"En tjej han hade legat med..."

Men vad var det då som hände realitystjärnan på partyresan egentligen? Jo, det verkar ha rört sig om ett svartsjukedrama.

– Jag gick hem med en kille på Rhodos och vi hängde lite såhär. Och då slog en tjej han hade legat med förut mig, menar Paow.

Paow menar att tjejen noterade att de gick hem tillsammans eftersom de bodde i samma komplex på ön.

– Hon bara spöade på mig, så jag tappade min Prada hatt, berättar hon vidare.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".