Nu delar Bianca Ingrosso Frøya Sofie Winthers och Benjamin Ingrossos privata stund på Instagram.
Nu delar Bianca Ingrosso Frøya Sofie Winthers och Benjamin Ingrossos privata stund på Instagram. - Foto: Instagram/Frøya Sofie Winther/Benjamin Ingrosso

Efter kärleksryktena – här är intima bilderna på Benjamin Ingrosso och Frøya Winther

Få har nog undgått att det har ryktats en hel del om artisten Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther. Fansen misstänker en romans mellan profilerna – och nu delar Bianca Ingrosso med sig av en video på turturduvornas intima stund.


Det var i mars som det började tisslas och tasslas en hel del om att en romans hade börjat spira mellan artisten Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther.

När Benjamin ställdes mot väggen om kärleksryktena så dementerade han inte ryktena, utan berättade istället att han börjat dejta i år. Du kan läsa hela Benjamins svar här.

Därefter har Benjamin och Frøya dessutom lagt ut ett antal likadana bilder på respektive Instagramkonto, vilket har stärkt fansens misstankar ytterligare… Här kan du se Frøyas och Benjamins foton.

Frøya Sofie Winther på semester med familjen Wahlgren-Ingrosso 

Även om både Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther har valt att vara förtegna om sitt kärleksliv har de fortsatt förekomma på varandras sociala medier.

I förra veckan la Frøya upp bilder som fick följarnas misstankar att fullkomligt skjuta i höjden – eftersom fotona kom från en semester med familjen Wahlgren.

På Frøya Sofie Winthers Instagramkonto syns bland andra Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren i Marbella-huset. Du kan läsa mer om Frøya Sofie Winthers semester med familjen Wahlgren här.

Här är de intima bilderna på Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther

Om fansen inte var övertygade tidigare om Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winthers romans, kan nog en och annan tänka om nu – efter Bianca Ingrossos minst sagt avslöjande video.

I sina händelser på Instagram delar Bianca en video från en båt. På turen över havet befinner sig Biancas vänner Alice Stenlöf, Lovisa Worge och Lucas Armando Feola, såväl som pappa Emilio Ingrosso – men även Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther.

I sina händelser filmar Bianca när turturduvorna sitter tätt ihop. Benjamin håller om den norska influensern om midjan och i videon lägger även Frøya en kärleksfull hand på artistens ben.

Foto: Instagram/Bianca Ingrosso
Foto: Instagram/Bianca Ingrosso


/
/
/
/
/
Relaterat
Frøya Winther på semester med familjen Wahlgren efter ryktena med Benjamin – här är bilderna
Det har tisslats och tasslats en hel del om artisten Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther. Följarna misstänker en romans dem emellan – och nu delar Frøya med sig av videos från en semester med familjen Wahlgren.
Benjamin Ingrosso och Frøya Winther syns på semester efter romansryktet
I år har det florerat flera rykten ifall det är så att Benjamin Ingrossos nya kärlek är influensern Frøya Winther. Nu visar det sig att duon kilar stadigt på en gemensam semesterresa i Spanien.
Efter romansryktet med Benjamin Ingrosso och norska influensern – nya bilderna bekräftar
Det har spekulerats friskt om en potentiell romans mellan Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther. Benjamin som tidigare undvikit frågan delar nu med sig av nya detaljer…
Senaste nytt

Nya anklagelser mot Harvey Weinstein

1 timme sedan

Ursäkta men, vad hände precis i Bonde söker fru 2023?

igår 20:29
Bonde söker fru 2023 är i full gång och i första avsnittet hände både det ena och det andra. En händelse fick oss sannerligen att hoppa till lite extra...

Lisa Ohlin regisserar militärthriller

igår 20:16
Regissören Lisa Ohlins nya projekt blir en spionthriller som utspelar sig i Karlskronas skärgård och på Gotland.

Följarna rasar efter Youtube-trion JLC:s prank: "Riktigt taskigt"

igår 16:13
Youtubegruppen JLC:s grova prank på närmaste kollegan. Nu rasar följarna i kommentarsfältet: "Osmakligt!"

Ernst Kirchsteiger ger svar på tal till TV4-tittarna: ”Lägg ner”

igår 14:00
TV4-tittarna reagerar på Ernst Kirchsteigers nya lampskärm i programmet "Hemma med Ernst". Han svarar nu på kritiken.

Camilla Läckberg på Times bästa-lista

igår 13:58
Time Magazine har utsett tidernas bästa deckare, och med på listan finns Camilla Läckbergs "Isprinsessan". "Tårarna rinner", kommenterar författaren utnämningen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.