Onsdag 17 Aug
Stockholm

Efter kärleksryktena – här är intima bilderna på Benjamin Ingrosso och Frøya Winther

Nu delar Bianca Ingrosso Frøya Sofie Winthers och Benjamin Ingrossos privata stund på Instagram.
Nu delar Bianca Ingrosso Frøya Sofie Winthers och Benjamin Ingrossos privata stund på Instagram. Foto: Instagram/Frøya Sofie Winther/Benjamin Ingrosso

Få har nog undgått att det har ryktats en hel del om artisten Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther. Fansen misstänker en romans mellan profilerna – och nu delar Bianca Ingrosso med sig av en video på turturduvornas intima stund.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i mars som det började tisslas och tasslas en hel del om att en romans hade börjat spira mellan artisten Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther.

När Benjamin ställdes mot väggen om kärleksryktena så dementerade han inte ryktena, utan berättade istället att han börjat dejta i år. Du kan läsa hela Benjamins svar här.

Därefter har Benjamin och Frøya dessutom lagt ut ett antal likadana bilder på respektive Instagramkonto, vilket har stärkt fansens misstankar ytterligare… Här kan du se Frøyas och Benjamins foton.

Frøya Sofie Winther på semester med familjen Wahlgren-Ingrosso 

Även om både Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther har valt att vara förtegna om sitt kärleksliv har de fortsatt förekomma på varandras sociala medier.

I förra veckan la Frøya upp bilder som fick följarnas misstankar att fullkomligt skjuta i höjden – eftersom fotona kom från en semester med familjen Wahlgren.

På Frøya Sofie Winthers Instagramkonto syns bland andra Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren i Marbella-huset. Du kan läsa mer om Frøya Sofie Winthers semester med familjen Wahlgren här.

Här är de intima bilderna på Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther

Om fansen inte var övertygade tidigare om Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winthers romans, kan nog en och annan tänka om nu – efter Bianca Ingrossos minst sagt avslöjande video.

I sina händelser på Instagram delar Bianca en video från en båt. På turen över havet befinner sig Biancas vänner Alice Stenlöf, Lovisa Worge och Lucas Armando Feola, såväl som pappa Emilio Ingrosso – men även Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther.

I sina händelser filmar Bianca när turturduvorna sitter tätt ihop. Benjamin håller om den norska influensern om midjan och i videon lägger även Frøya en kärleksfull hand på artistens ben.

Foto: Instagram/Bianca Ingrosso
Foto: Instagram/Bianca Ingrosso


Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.