Nu är Frøya Sofie Winther på semester med Benjamin Ingrossos familj.
Nu är Frøya Sofie Winther på semester med Benjamin Ingrossos familj. - Foto: Instagram/Frøya Sofie Winther/Benjamin Ingrosso

Frøya Winther på semester med familjen Wahlgren efter ryktena med Benjamin – här är bilderna

Det har tisslats och tasslats en hel del om artisten Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther. Följarna misstänker en romans dem emellan – och nu delar Frøya med sig av videos från en semester med familjen Wahlgren.


Ryktena om att en romans hade börjat spira mellan artisten Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther började florera i mars. I samband med ryktena gästade artisten P4 Extra, där han ställdes mot väggen gällande sitt kärleksliv

I den fnissiga intervjun, som enligt Titti Schultz fick Benjamin att rodna, dementerar Benjamin inte att han dejtar Frøya, utan säger:

– Jag har ju för första gången dejtat i år, jag testar på det.

Därefter har profilerna också lagt ut ett antal likadana bilder på respektive Instagramkonto, vilket har stärkt fansens misstankar ytterligare…

Här syns Frøya Sofie Winther på semester med familjen Wahlgren-Ingrosso

Men både Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther har varit förtegna om sitt kärleksliv och inte gått ut och berättat offentligt om de är ett par eller ej.

Däremot fortsätter de förekomma på varandras sociala medier – och nu visar Frøya upp bilder från en semester med familjen Wahlgren.

Tidigare har Pernilla Wahlgren berättat att det vällt in tolv ungdomar i hennes hus “Casa Rosa” i Marbella, och Frøya verkar vara en av dem. I videon Frøya lagt upp på Instagram syns både Benjamin och Pernilla, samt övriga “ungdomar” i Marbella-huset. Benjamin har i sin tur delat vidare videon i sina händelser.

Så oavsett hur Benjamin Ingrossos och Frøya Sofie Winthers relationsstatus ser ut, så verkar det alltså ha blivit dags att träffa mamma!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!