Nu berättar Paow om relationen till expojkvännen.
Nu berättar Paow om relationen till expojkvännen. - Foto: Instagram/Paulia Danielsson

Så är relationen mellan Paow och Alexander Zobel idag: “Ett svin”

Paulina "Paow" Danielsson och Alexander Zobel såg mycket lyckliga ut ihop – och chockerade därför följarna när de gjorde slut. Nu talar Paow ut om vad som hände och om hur relationen med exet ser ut idag.


Under det senaste året har realitystjärnan och före detta bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson flitigt delat med sig av bilder tillsammans med den danska mångmiljonären Alexander Zobel

Tillsammans bildade de ett riktigt “it-couple” och var till synes oskiljaktiga. 

Men efter drygt ett år ihop blev paret osams, när Paow inte blev medbjuden till ett bröllop i Danmark med Alexander. Enligt egen utsago blev hon inte bjuden eftersom hon talat illa om Danmark på sociala medier.

Paow attraheras inte av män: "Jag är ganska avtänd på killar"

För tillfället är Paow single as a pringle men inte supersugen på en fast relation. 

– Just nu är jag ganska avtänd på killar, berättar hon i en frågestund på sina sociala medier.

Du kan läsa mer om Paows nya preferenser här.

Paow om Alexander Zobel: "Ett svin"

I frågestunden väljer Paulina "Paow" Danielsson också att ta bladet från munnen och tala ut om hur relationen till Alexander Zobel ser ut idag – och det är sannerligen ord och inga visor när realitydrottningen får säga sitt…

– Mitt ex är ett svin, konstaterar hon enkelt.

Paow berättar vidare att deras bråk följdes av fyra dagars tystnad, varpå han dumpade henne via telefon. Efter uppbrottet ska exet inte ha hört av sig en enda gång, enligt Paow.

– Vi har inte pratat en enda gång sen vi gjorde slut, säger hon i klippet.

Paow om kontakten med Alexander Zobel: "Enda gångerna han svarar..."

Paulina "Paow" Danielsson berättar att hon idag ser annorlunda på Alexander Zobel.

– Jag trodde att jag hade hittat "the love of my life", men det hade jag uppenbarligen inte gjort, säger hon och fortsätter:

– Han är inte den personen jag trodde att han var.

Men även om Paulina "Paow" Danielsson inledningsvis hävdar att hon och Alexander Zobel inte alls haft någon kontakt sedan de gjorde slut, så erkänner hon senare i Youtubevideon att de har pratat ibland.

Det har dock varit hon som hört av sig till exet varje gång och inte vice versa – och det är inte heller alla gånger som hon fått kontakt med Alexander.

– Någon gång har jag ringt och varit lite arg på honom. För de enda gångerna han svarar är är när jag är arg.

Senaste nytt

Blackberry Smoke-trummis död

1 timme sedan

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

igår 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

igår 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

igår 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

igår 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.