Nu berättar Paow om relationen till expojkvännen.
Nu berättar Paow om relationen till expojkvännen. - Foto: Instagram/Paulia Danielsson

Så är relationen mellan Paow och Alexander Zobel idag: “Ett svin”

Paulina "Paow" Danielsson och Alexander Zobel såg mycket lyckliga ut ihop – och chockerade därför följarna när de gjorde slut. Nu talar Paow ut om vad som hände och om hur relationen med exet ser ut idag.


Under det senaste året har realitystjärnan och före detta bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson flitigt delat med sig av bilder tillsammans med den danska mångmiljonären Alexander Zobel

Tillsammans bildade de ett riktigt “it-couple” och var till synes oskiljaktiga. 

Men efter drygt ett år ihop blev paret osams, när Paow inte blev medbjuden till ett bröllop i Danmark med Alexander. Enligt egen utsago blev hon inte bjuden eftersom hon talat illa om Danmark på sociala medier.

Paow attraheras inte av män: "Jag är ganska avtänd på killar"

För tillfället är Paow single as a pringle men inte supersugen på en fast relation. 

– Just nu är jag ganska avtänd på killar, berättar hon i en frågestund på sina sociala medier.

Du kan läsa mer om Paows nya preferenser här.

Paow om Alexander Zobel: "Ett svin"

I frågestunden väljer Paulina "Paow" Danielsson också att ta bladet från munnen och tala ut om hur relationen till Alexander Zobel ser ut idag – och det är sannerligen ord och inga visor när realitydrottningen får säga sitt…

– Mitt ex är ett svin, konstaterar hon enkelt.

Paow berättar vidare att deras bråk följdes av fyra dagars tystnad, varpå han dumpade henne via telefon. Efter uppbrottet ska exet inte ha hört av sig en enda gång, enligt Paow.

– Vi har inte pratat en enda gång sen vi gjorde slut, säger hon i klippet.

Paow om kontakten med Alexander Zobel: "Enda gångerna han svarar..."

Paulina "Paow" Danielsson berättar att hon idag ser annorlunda på Alexander Zobel.

– Jag trodde att jag hade hittat "the love of my life", men det hade jag uppenbarligen inte gjort, säger hon och fortsätter:

– Han är inte den personen jag trodde att han var.

Men även om Paulina "Paow" Danielsson inledningsvis hävdar att hon och Alexander Zobel inte alls haft någon kontakt sedan de gjorde slut, så erkänner hon senare i Youtubevideon att de har pratat ibland.

Det har dock varit hon som hört av sig till exet varje gång och inte vice versa – och det är inte heller alla gånger som hon fått kontakt med Alexander.

– Någon gång har jag ringt och varit lite arg på honom. För de enda gångerna han svarar är är när jag är arg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

1 timme sedan

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

1 timme sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

3 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?