Fredag 12 Aug
Stockholm

Pernilla Wahlgrens misstag efter Christians avfärd: “Allt går åt pipsvängen”

Vardagslivet utan Christian Bauer började inte bra för Pernilla Wahlgren.
Vardagslivet utan Christian Bauer började inte bra för Pernilla Wahlgren. Foto: Stella Pictures

Efter en lång väntan står Pernilla Wahlgrens nyinköpta hus i Marbella klart – och stjärnan lever loppan i drömboendet. Men nu har hon stött på problem, efter att pojkvännen Christian Bauer lämnat Spanien.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Pernilla Wahlgren, 54, har minst sagt haft fullt upp. Hon har varvat livet som förälder, poddare, artist och tv-stjärna om vartannat. Kort sagt förtjänar hon verkligen lite semester.

Just nu befinner sig Pernilla i det nya huset i Marbella, där hon har spenderat veckorna med pojkvännen Christian Bauer. Från drömhuset har hon postat flera vackra bilder på Instagram, tillsammans med sin stora kärlek.

Pernillas och Christians semester vändes upp och ned: "Ungdomsrave" 

Utöver att njuta av goda måltider, vackra vyer och varandras sällskap så har kärleksparet också haft familj och vänner på besök.

I ett avsnitt av podcasten "Wahlgren & Wistam", som Pernilla Wahlgren driver tillsammans med Sofia Wistam, så berättar Pernilla exempelvis om när Benjamin Ingrosso kom på besök – tillsammans med en stor skara vänner.

Då beskrev podcastduon den nya tillvaron som att vara mitt i ett “ungdomsrave” i Spanien. Du kan läsa mer om hur Pernilla Wahlgrens semester fick en tvär vändning här. 

När det glada gänget drog vidare fick Pernilla och Christian lite mer ro, men nu är dagarna av kärleksfull semesteridyll förbi – och Pernilla har stött på ett problem.

Pernilla Wahlgrens stora miss efter Christian Bauers avfärd: "Så fort han åker..."

Nu har Christian Bauer nämligen packat väskan, medan Pernilla Wahlgren är kvar i sommarhuset. Och det har inte direkt varit en lätt omställning för henne...

I en händelse på Instagram beklagar sig Pernilla över pojkvännens avfärd, eftersom saker och ting verkar gå tokigt på en gång. I det här fallet är det realitystjärnans frukost som har gått snett. 

"Allt går åt pipsvängen så fort han åker...!", menar Pernilla och frågar sig:

"Hur klarade jag mig när jag gjorde frukost själv egentligen?! Har glömt bort hur man gör!!".

Foto: Instagram/Pernilla Wahlgren

Och med tanke på hur Pernillas frukostmacka ser ut så verkar det sannerligen vara fallet...

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.