Vardagslivet utan Christian Bauer började inte bra för Pernilla Wahlgren.
Vardagslivet utan Christian Bauer började inte bra för Pernilla Wahlgren. - Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens misstag efter Christians avfärd: “Allt går åt pipsvängen”

Efter en lång väntan står Pernilla Wahlgrens nyinköpta hus i Marbella klart – och stjärnan lever loppan i drömboendet. Men nu har hon stött på problem, efter att pojkvännen Christian Bauer lämnat Spanien.


Pernilla Wahlgren, 54, har minst sagt haft fullt upp. Hon har varvat livet som förälder, poddare, artist och tv-stjärna om vartannat. Kort sagt förtjänar hon verkligen lite semester.

Just nu befinner sig Pernilla i det nya huset i Marbella, där hon har spenderat veckorna med pojkvännen Christian Bauer. Från drömhuset har hon postat flera vackra bilder på Instagram, tillsammans med sin stora kärlek.

Pernillas och Christians semester vändes upp och ned: "Ungdomsrave" 

Utöver att njuta av goda måltider, vackra vyer och varandras sällskap så har kärleksparet också haft familj och vänner på besök.

I ett avsnitt av podcasten "Wahlgren & Wistam", som Pernilla Wahlgren driver tillsammans med Sofia Wistam, så berättar Pernilla exempelvis om när Benjamin Ingrosso kom på besök – tillsammans med en stor skara vänner.

Då beskrev podcastduon den nya tillvaron som att vara mitt i ett “ungdomsrave” i Spanien. Du kan läsa mer om hur Pernilla Wahlgrens semester fick en tvär vändning här. 

När det glada gänget drog vidare fick Pernilla och Christian lite mer ro, men nu är dagarna av kärleksfull semesteridyll förbi – och Pernilla har stött på ett problem.

Pernilla Wahlgrens stora miss efter Christian Bauers avfärd: "Så fort han åker..."

Nu har Christian Bauer nämligen packat väskan, medan Pernilla Wahlgren är kvar i sommarhuset. Och det har inte direkt varit en lätt omställning för henne...

I en händelse på Instagram beklagar sig Pernilla över pojkvännens avfärd, eftersom saker och ting verkar gå tokigt på en gång. I det här fallet är det realitystjärnans frukost som har gått snett. 

"Allt går åt pipsvängen så fort han åker...!", menar Pernilla och frågar sig:

"Hur klarade jag mig när jag gjorde frukost själv egentligen?! Har glömt bort hur man gör!!".

Foto: Instagram/Pernilla Wahlgren

Och med tanke på hur Pernillas frukostmacka ser ut så verkar det sannerligen vara fallet...

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.