Bianca Ingrosso med sina vänner
Vilka av Bianca Ingrossos vänner följer fortfarande Philippe Cohen? Det vet Nyheter24. - Foto: Instagram/biancaingrosso. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrossos vänner följer fortfarande Phillipe Cohen – med ett undantag

Förhållandet är över mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Bianca och Phillipe har även avföljt varandra på Instagram. Men vilka av Biancas vänner följer fortfarande Phillipe på Instagram?


Kärlekssagan är över mellan Bianca Ingrosso, 27, och krögaren Phillipe Cohen, 28. Paret var ihop från och till i åtta års tid, och deras relation kantades av breakups och bråk.

Biancas följare har spekulerat om uppbrottet de senaste månaderna, men det var inte förrän förra veckan som Bianca slutligen gick ut och bekräftade att ryktena var sanna.

På Instagram Story svarade Bianca kort och gott på en fråga om hon var singel och svaret blev "ja". Bianca berättade även att hon hur mår bra som helst.

"Jag har inte varit så här lycklig på många år. Jag har ett sånt pirr för mitt liv", skrev Bianca på Instagram Story.

Bianca Ingrosso är nybliven singel. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca avföljde Phillipe på Instagram

Redan i början av augusti så kunde Nyheter24 avslöja att Bianca hade avföljt Phillipe på Instagram. Hon avföljde dels Philippes personliga konto, men även hans två restauranger Ted och Pronto fick en "unfollow" på sina Instagramkonton av Bianca.

Under sin långa relation så stöttade Bianca ofta hans restauranger och la ut bilder på mat hon åt på Ted. 

Hon har även kommenterat på en hel del matbilder i restaurangernas bildflöde och hyllat de olika rätterna med ord som "SINNES" och "Så jäääävla gott". Men det är det alltså slut med nu. 

Philippe har även han nu avföljt Bianca på sociala medier.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i åtta års tid. Bildkälla: Stella Pictures.

De av Bianca Ingrossos vänner följer Philippe Cohen på Instagram

Men hur är det med Biancas familj och vänner? Följer de Phillipe på Instagram eller har de också avföljt honom?

En snabb sökning visar att Biancas mamma Pernilla Wahlgren fortfarande följer sin tidigare svärson, och även Biancas pappa Emilio Ingrosso, Biancas bror Benjamin Ingrosso och Emilios hustru Åsa Ingrosso finns fortfarande bland Phillipes följare.

En av Biancas absolut närmsta vänner Melina Criborn följer fortfarande Phillipe, precis som Biancas vänner Lovisa Worge, Vanessa Lindblad och Armando Feola också gör.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Men en som inte följer Philippe – det är Biancas vän och tidigare poddkollega Alice Stenlöf.

Whoopsi Daisy!


Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!