Bianca Ingrosso om sin sjukdom
Bianca Ingrosso berättar nu om sin sjukdom. - Foto: Stella Pictures, Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso om sin allvarliga sjukdom: "Kan inte stå upp"

Nu väljer Bianca Ingrosso att berätta om den sjukdom hon har som har gjort att hon har tappat så mycket i vikt. – Jag inte har kunnat stå upp för att det gör så ont, berättar Bianca Ingrosso.


Det är i sin senaste vlogg som entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 27, berättar om allt som har hänt den senaste tiden i sitt liv. Bianca och pojkvännen Phillipe Cohen, 28, har gjort slut efter åtta år tillsammans, och det har självklart präglat Biancas mående. 

Förutom det så har Bianca en hel del jobb på agendan, vilket också såklart påverkar hennes stressnivå. 

Bianca har svårt att hålla tillbaka tårarna i den känslosamma vloggen, där hon nu väljer att öppna upp sig för följarna.

– Jag mår inte bra. Jag har inte mått bra på några månader nu, berättar Bianca.

Bianca Ingrosso berättar om sitt mående. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso berättar om sin sjukdom – har blödande magsår

Bianca har tappat väldigt mycket i vikt, vilket hennes följare har uppmärksammat.

– Jag får otroligt mycket meddelanden om att jag har gått ner otroligt mycket i vikt. Trust me I know. Det har verkligen inte bara med min ätstörning att göra. Jag har haft magsår fram och tillbaka i flera år, och lite mer blödande magsår det senaste året. Vilket emellanåt har gjort att jag inte har kunnat stå upp för att det gör så ont. Nu är det bara kalabalik. Man går ner i vikt. En bieffekt av magsår är att man kan rasa i vikt. Och det har absolut hänt, berättar Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso på ett event 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

Det här är blödande magsår – kan vara livshotande

Blödande magsår är ingen rolig historia. På 1177 kan man läsa mer om det väldigt allvarliga tillståndet som kan bli livshotande. 

Enligt 1177 är symptomen på blödande magsår kraftig smärta i övre delen av magen och kräkningar. Kräkningarna kan se ut som kaffesump och innehålla blod. Avföringen blir också svart. Andra symptom är viktnedgång.

1177 skriver vidare att ett brustet magsår är när såret går igenom väggen på magsäcken eller tolvfingertarmen och maginnehållet då läcker ut.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!