Fredag 7 Okt
Stockholm

Charlotte Perrellis man Anders Jensen visar elräkningen: "För två månader"

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli fick en skyhög elräkning. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Elpriserna skenar i Sverige och många svenska hushåll har en dyster vinter att se fram emot. Några som redan är i chock över sin saftiga elräkning är Anders Jensen och Charlotte Perrelli.

Kommentera (15)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ingen kan ha missat elkrisen i Sverige just nu. Elpriserna är högre än någonsin, och det har nu gått så långt att Regeringen vill att Svenska Kraftnät använder 30 miljarder kronor för att kompensera de svenska hushållen för de höga elpriserna, något som Nyheter24 har skrivit om här.

Ute i landet överväger många svenskar nu att kallställa sina hus, något som inte är helt riskfritt.

När elräkningarna dimper ner i brevlådan kommer nog många hushåll mötas av en chock. Bor du till exempel i en villa i det dyraste elområdet 4 som utgörs av västra Götaland kan du få en räkning på över 16 000 kronor för vintermånaderna december, januari och februari.

Charlotte Perrellis och maken Anders Jensens enorma förmögenhet

Några som redan har fått en smärre chock av sin elräkning är artisten Charlotte Perrelli, 47, och maken Anders Jensen, 45. 

Detta trots att de har det rätt så bra ställt ekonomiskt. Charlotte är verksam i två olika bolag som totalt har tillgångar på över 24 miljoner kronor. Utöver det så plockar Charlotte ut en månadslön på 184 000 kronor.

Charlotte Perrelli. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Inte heller Charlottes make Anders Jensen går det någon nöd på. Han är vd för Ryds bilglas, och är god för över 100 miljoner kronor – något som Nyheter24 skrivit mer om här.

Paret lever gott, och deras makalösa villa i Djursholm är värderad till nästan 50 miljoner kronor. Utöver det har paret ett spektakulärt hus i Marbella som de nu ska sälja och ett hus i skidorten Åre.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli. Bildkälla: Adam Ihse/TT Bild

Anders Jensen visar elräkningen: "Inte gått i rätt riktning"

Men trots fame och pengar så får även Charlotte och Anders elräkningar. Och elräkningen som Anders Jensen visade upp på sin Instagram-story var ingen lek. 

Instagramkontot Kändisar Kommenterar var först med att uppmärksamma Anders bilder där han visade upp elräkningen som landade på sanslösa 144 909 kronor.

"Sveriges energipolitik har verkligen inte gått i rätt riktning senaste åren. 145 tusen i elräkning???", skriver Anders Jensen och visar en specifikation på räkningen.

Saftigt...

Kommentera (15)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.