Oliver Ingrossos följare reagerar på Pernilla Wahlgrens pik
Oliver Ingrossos följare reagerar på Pernilla Wahlgrens pik - Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens pik om sonens utseende: "Väldigt ful"

På Instagram delade Oliver Ingrosso med sig av Pernilla Wahlgrens syrliga pik kring hans utseende. Något som hans följare reagerat på. "Inte okej enligt mig" skriver en av följarna.


Oliver Ingrosso, 32, är ett av syskonen i Ingrosso-klanen. Hans syskon Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 25, är två andra två ständiga innepinnar. 

Genom det omåttligt populära "Wahlgrens värld" får vi följa med familjen Wahlgren/Ingrosso på galna upptåg. Men vi får också en insyn i den frispråkiga jargong som råder familjemedlemmarna emellan. Det är inte helt ovanligt att man fnissar nervöst åt både det ena och det andra som de slänger ur sig.  

Det ska nämligen ha varit så att första gången Oliver Ingrosso bestämde sig för att raka av sitt skägg, så var hans mamma Pernilla Wahlgren... Inte helt nöjd med det. 


"Hon tittade på mig chockat och sa "wow du är väldigt ful utan ditt skägg", så det kommer aldrig hända igen. Älskar dig mamma" skriver Oliver i ett inlägg på Instagram. 

Pernilla svarar att riktigt så sa hon väl inte. Men det har inte Oliver kommenterat ytterligare. 

Däremot satte sig några följare på tvären och höll inte alls med Pernilla. 

"…Hon snubblade på orden. Du är fin både med och utan. Framför allt har du ett fint inre - det som betyder något"

"Inte okej enligt mig"

""Du också", skulle du ha svarat! Hahaha"

"Mama being too honest" (Mamma är för ärlig)

Så lyder några av kommentarerna under inlägget. Men mest är det skrattande emojis, även Olivers följare kanske är vana vid Pernillas frispråkighet vid detta laget och förstod att det var sagt med glimten i ögat. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!