Det blev känslosamt i Wahlgrens värld när Bianca Ingrosso, Phillipe Cohen och Pernilla Wahlgren sågs
Det blev känslosamt i Wahlgrens värld när Bianca Ingrosso, Phillipe Cohen och Pernilla Wahlgren sågs - Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren om Biancas och Phillipes relation: "När de väl ses..."

Ja, det var känslosamma ord som yttrades av Pernilla Wahlgren under ett av de senaste avsnitten av realityshowen "Wahlgrens värld".


I ett av de senaste avsnitten av Wahlgrens värld så kan vi se Pernilla Wahlgren, 54, och Bianca Ingrosso, 27, besöka Phillipe Cohens, 28, restaurang Ted som han öppnade förra året i maj. 

Besöker var lite fnittrigt eftersom mamma-dotter-duon kom direkt från en vinlunch. Kanske var det därför Pernilla höjde sitt glas och sa några väl valda ord...

Pernilla Wahlgren hade siktet inställt på barnbarn innan uppbrottet 

Bianca Ingrossos Instagram story. Foto: Instagram/biancaingrosso

Nu är ju dock Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen inte ett par längre, och har inte varit på ett par månader. Vilket Bianca poängterar i en story på Instagram. 

Men det var, ändå, ett fint litet tal som Pernilla Wahlgren höll för Phillipe i avsnittet. Där hon poängterade hur glad hon är i honom och att hon älskar honom. 

Pernilla säger i synk: 

– Bianca och Phillipe har väl hittat något lugn i sin relation. Phillipe har ju fullt upp med sin restaurang, och Bianca har fullt upp med sitt. Så när de väl ses så vill de väl bara laga mysiga middagar och vara tillsammans. Min högsta dröm är ju att de ska hitta det här lugnet, de mår som bäst med varandra. 

Pernilla säger även att hon tror att det kanske rent av är barnbarn på g snart och att de "varit tillsammans jättelänge nu utan att göra slut". Vilket ja... Kanske känns lite halvt obekvämt för ex-paret, att det sänds nu... 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut igen i början på sommaren 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är kända för deras något oförutsägbara förhållande, som har inneburit många stormiga bråk och ständiga "ups and downs". En gång om året har de gjort slut, menar Bianca på. Men framför allt - så har de verkat väldigt kära och det är något de även get uttryck för. Men nu är det slut för sista gången, har Bianca i alla fall sagt


Om det är det, slut för sista gången alltså, får vi se - oavsett så hoppas vi på Nyheter24 att deras relation är fortsatt god fast nu som vänner. 

"Wahlgrens värld" streamar på discovery+ och sänds på Kanal 5 på torsdagar klockan 20:00.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!