Maja Francis hyllar kollegan.
Maja Francis hyllar kollegan. - Foto: Tim Aro/TT, Karl Melander/TT

Maja Francis ord om Anna Ternheim – efter inspelningen av Så mycket bättre: "Krigar varje dag"

Artisterna Maja Francis och Anna Ternheim hittade vänskapen i varandra under inspelningen av Så mycket bättre. Nu hyllar Maja Francis sin artistkollega i ett fint inlägg på Instagram.


Succéprogrammet Så mycket bättre är i full rullning och tolkningarna av gästernas låtar lika så.

I år får tittarna hänga med en salig blandning artister; däribland stjärnskottet Molly Hammar, popduon Norlie & KKV och sångerskan Maja Francis.

Årets artister i Så mycket bättre. Bildkälla: Tim Aro/TT

Maja Francis led av depression

Maja Francis debuterade 2015 med låten "Last Days of Dancing" och har sedan dess släppt singel med Veronica Maggio och stått på ett flertal scener.

Vill du veta mer om Maja Francis klickar du dig vidare här!

Och även om musiken alltid har stått sångerskan nära, var det också den som drog ner henne i en depression – något du kan läsa om här.

Anna Ternheim berördes till tårar av Maja Francis tolkning

Ytterligare ett känt ansikte som medverkar i årets säsong av Så mycket bättre är ingen mindre än sångerskan, låtskrivaren, gitarristen och pianisten Anna Ternheim, som under Maja Francis version av "Girl Laying Down" blev berörd till tårar.

Maja Francis hyllar Anna Ternheim

Instagram skriver Maja Francis en hyllning till sin inspiration och nyfunna vän Anna Ternheim och passar på att skicka styrka till de som inte mår så bra:

"Anna. Fina coola Anna. Jag har lyssnat på dig och sett upp till dig sen jag va tonåring och det va helt overkligt (!) att få sjunga din låt för dig, i ett sågverk på Gotland. Jag har dessutom fått en ny vän i dig och någon att hålla i hand i denna virvelvind av känslor som jag varit i senaste veckorna. Denna tolkningen tillägnar jag alla som som krigar varje dag för att ens orka gå upp ur sängen."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!